AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκη και πρωτιά θέλει να κρατήσει η Βασίλισσα

Η ΑΕΚ φιλοξενεί την Κινγκ Στσέτσιν (19:30, Cosmote Sport 4) στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, με την οποία και αρχίζει ο δεύτερος γύρος του Δ’ Ομίλου του Basketball Champions League.

Η ομάδα του Ζοάν Πλάθα είναι στην κορυφή του γκρουπ και αήττητη με ρεκόρ 3-0, ενώ οι Πολωνοί μοιράζονται τη 2η θέση μαζί με τις άλλες δύο ομάδες, τη Ντιναμό Σάσαρι και τη Λούντβιγκσμπουργκ, αφού όλοι τους, είναι στο 1-2.

Στόχος φυσικά είναι η νίκη που θα διατηρήσει τους κιτρινόμαυρους στην κορυφή και θα τους φέρει μια ανάσα με την απευθείας πρόκριση στους «16». Η νίκη θα σημαίνει μαθηματικά, ότι η ΑΕΚ στη χειρότερη των περιπτώσεων θα είναι στη 2η θέση του γκρουπ και έτσι θα έχει πλεονέκτημα έδρας στα Play In για την πρόκριση στους «16». Σίγουρα πάντως, άπαντες κοιτάζουν μόνο την κορυφή.

Όσον αφορά στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, ο Τζόρνταν ΜακΡέι είχε ενοχλήσεις στο πόδι και για αυτό δεν έπαιξε κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά το πιθανότερο είναι το να είναι κανονικά διαθέσιμος απέναντι στους Πολωνούς. Κατά τα άλλα, άπαντες έχουν αφήσει πίσω τους, το ντέρμπι του ΟΑΚΑ και έχουν συγκεντρωθεί απόλυτα στη μάχη του BCL.

Τα εισιτήρια για τα ματς με Κινγκ Στσέτσιν και Ντιναμό Σάσαρι

Η ΚΑΕ ΑΕΚ έχει εκδώσει επίσημη ανακοίνωση, μέσω της οποίας ενημερώνει ότι τα εισιτήρια για τα ματς κόντρα σε Κινγκ Στσέτσιν και Ντιναμό Σάσαρι είναι σε κυκλοφορία. Αναλυτικά: «Η ΑΕΚ BETSSON BC ανακοινώνει, ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν μίνι-πακέτο Εισιτηρίων Διαρκείας 2 αγώνων, με αντιπάλους τις Κινγκ Στσέτσιν (Τετάρτη, 22/11, 19:30) και Ντιναμό Σάσαρι (05/12, 19:30), οι οποίοι θα διεξαχθούν στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων.

Οι αγώνες αυτοί είναι κρίσιμοι, δεδομένου, ότι σηματοδοτούν την πορεία της «Βασίλισσας» στην επόμενη φάση του BCL.

ΤΙΜΕΣ: 35€ & 50€

Διευκρινίζεται, ότι δικαίωμα πρόσβασης στο Γήπεδο έχουν όλοι όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί Εισιτήρια Διαρκείας όλης της περιόδου (Basket League και BCL), οι κάτοχοι Διαρκείας των εντός έδρας αγώνων τoυ BCL, και όλοι όσοι θα προμηθευτούν το μίνι-πακέτο των Εισιτηρίων Διαρκείας BCL των 2 αγώνων μαζί.

Υπενθυμίζεται, ότι δικαίωμα εισόδου στο Γήπεδο για τους αγώνες της Ευρώπης έχουν μόνο οι κάτοχοι Διαρκείας, ήτοι δεν επιτρέπεται η αγορά μεμονωμένου εισιτηρίου με απόφαση του Αθλητικού Διαιτητικού Δικαστηρίου (CAS).

Για τη διαδικτυακή αγορά Διαρκείας μόνο των 2 αγώνων BCL πατήστε ΕΔΩ

H διάθεση των «Διαρκείας» των 2 αγώνων μαζί ξεκίνησε».