AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Να πάρετε του χρόνου τον Ραβούση… (photos)

Η μνήμη είναι και άσχημο πράγμα. Έρχεται και σε βρίσκει σε περίεργες στιγμές. Εκείνο το βράδυ στα εγκαίνια ήμασταν σχεδόν όλοι εκεί. Μέσα στην ανείπωτη χαρά κάποιοι “έλειπαν”. Κάποιους άλλους τους ξέχασαν. Η χαρά τους είχε αφήσει πίσω. Στον δικό μας ιδιόμορφο κόσμο όμως είχαν και θα έχουν θέση όλοι.

Ο Πέτρος ήρθε κοντά στην ΑΕΚ το 1972. Από τότε υπηρέτησε την αγαπημένη μας Ένωση όσο λίγοι. Σιγά – σιγά από όλα τα πόστα. Αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της ΑΕΚ ο Πέτρος Ραβούσης ζει “μακρυά” μα όχι ξεχασμένος.

Είμαστε σίγουροι ότι θα βρίσκεται πάντα στην αποθήκη του δικού μας εγκεφάλου και  θα τρυπώνει στο σεντούκι των δικών μας αναμνήσεων.

Α ρε ΑΕΚ σε πόσους χρωστάς να ‘ξερες…

Ο Πέτρος θα είναι για πάντα στην καρδιά μας.

Το ραντεβού δόθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Αγία Παρασκευή. Αυτοί που έπρεπε να έρθουν ήρθαν. Άλλοι που δεν μπόρεσαν το μυαλό και η καρδιά τους ήταν εκεί! Ο Τόνι Σαβέβσκι, ο Ηλίας Ατματσίδης, ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος, ο Στέλιος Μανωλάς, ο Χάρης Κοπιτσής και άλλοι πολλοί αγκάλιασαν τον Πέτρο που εμφανώς συγκινημένος δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά του.

Το έζησε όμορφα ο Πέτρος… Ξανάνιωσε… Ωραία συναισθήματα!!!