AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Για να… πατήσει κορυφή, με Δούκα στο Βύρωνα!

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για την ανδρική ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ μετά τη διακοπή των Εθνικών Ομάδων, με τους «κιτρινόμαυρους» να φιλοξενούν στο Κλειστό του Βύρωνα (11/11, 16:00) τον ΑΣΕ Δούκα για την 7η αγωνιστική της Handball Premier.

Οι Πρωταθλητές μετρούν 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και θέλουν να πετύχουν το «6Χ6», ανεβαίνοντας παράλληλα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων μετρά 5 νίκες και 1 ισοπαλία, με την «Ένωση» να στοχεύει στο δίποντο που θα την φέρει στην 1η θέση.

Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να προμηθευτεί εισιτήρια για τον αγώνα και έξω από το γήπεδο, από τις 15:00. Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να δώσουν το «παρών» στις κερκίδες, μπορούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από το AEK A.C. TV.

Ο Ντράγκαν Τζούκιτς επέλεξε στην αποστολή του «Δικεφάλου», όλους τους διαθέσιμους αθλητές.

Ο Ιγκόρ Άρσιτς δήλωσε στο aek.gr: «Μετά το διάλειμμα των Εθνικών ομάδων, επιστρέφουμε στις εγχώριες υποχρεώσεις μας. Ο επόμενός μας αντίπαλος, ο Δούκας, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αυτή τη χρονιά και δεν έχουν χάσει κανένα παιχνίδι. Έχουν ένα καλό μείγμα έμπειρων παικτών και νεαρών ταλέντων. Παίρνουμε αυτό το παιχνίδι στα πολύ σοβαρά και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα. Θέλουμε να κατακτήσουμε τη νίκη».