AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Επιστρέφει το Μάρτιο

Την ήττα με 5-13 γνώρισε η ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών.

Οι «κιτρινόμαυρες» τα έδωσαν όλα κόντρα σε έναν πιο έμπειρο αντίπαλο, αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες και «έκλεισαν» τον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος στην 9η θέση, αλλά μόλις στο -4 από την 7η και στο -2 από την 8η θέση. Πρόκειται για θέσεις που μπορεί να μην οδηγούν στα πλέι οφ, ωστόσο αποσοβούν τον κίνδυνο των πλέι άουτ (9-12).

Η ΑΕΚ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση στις 2 Μαρτίου, καθώς ακολουθεί η τρίμηνη διακοπή για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ομάδας.

Αγωνιστικά, η ομάδα του Μάρκο Μίσιτς δεν βρήκε γκολ στο πρώτο ημίχρονο, «πληρώνοντας» τα λάθη της στην επίθεση. Στο β’ μέρος οι «κιτρινόμαυρες» ανέβασαν ρυθμούς και κατάφεραν μάλιστα να κερδίσουν το οκτάλεπτο (3-2).

ΑΕΚ – Ολυμπιακός ΣΦΠ 5-13

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 0-3, 3-2, 2-5.

ΑΕΚ (Μάρκο Μίσιτς): Λάζαρη, Κολιτσοπούλου 1, Κωνσταντοπούλου, Γεωργίου, Πάουλι, Καλαϊτζή, Γκίλλα 1, Λογοθέτη 2, Παπαδοπούλου, Γαλανοπούλου, Λυκοθανάση, Γαλιατσάτου 1, Πουλοπούλου, Χέλμη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Ξενάκη 2, Σιούτη 2, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Σάντα 2, Βασιλική Πλευρίτου 4, Τζωρτζακάκη, Νίγκρο, Δρακωτού, Χριστοδούλου-Άουτ 2.