AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δημάτος για Μάνταλο-ΑΕΚ: Πρόκειται για μια από τις πιο τίμιες σχέσεις ομάδας-ποδοσφαιριστή

Ο Ανδρέας Δημάτος σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media την ανανέωση του συμβολαίου του Πέτρου Μάνταλου ως το 2026.

«Δεν γνωρίζω αν η σχέση της ΑΕΚ με τον αρχηγό και ηγέτη της σύγχρονης εποχής της ολοκληρωθεί στα δώδεκα χρόνια! Με ευχαριστεί μόνο το ότι δεδομένα είχε αποτραπεί το πρόωρο και το… άδικο! Αυτό το οποίο γνωρίζω από προσωπική εμπειρία και βίωμα είναι ότι πρόκειται για μια από τις πιο τίμιες και ειλικρινείς (αν όχι η τιμιότερη) σχέσεις ομάδας-ποδοσφαιριστή σε 100 χρόνια ιστορίας!», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Δημάτος για τον Πέτρο Μάνταλο.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του Ανδρέα Δημάτου:

Όταν τίποτα δεν σου έχει χαριστεί, ενώ οι περισσότεροι σε θεωρούσαν ευνοημένο…

Όταν κερδίζεις και όσους σε αμφισβήτησαν, χωρίς ποτέ να αντιδράσεις, ούτε καν στην ισοπέδωση, προτιμώντας να μιλάς μόνο με τον εαυτό σου κάνοντας το… φάντασμα!
Όταν όχι μόνο αντέχεις στα πολύ δύσκολα, αλλά αποδέχεσαι στωικά τη δοκιμασία ως κάτι το φυσιολογικό και μάλλον αναγκαίο!

Δεν γνωρίζω αν η σχέση της ΑΕΚ με τον αρχηγό και ηγέτη της σύγχρονης εποχής της ολοκληρωθεί στα δώδεκα χρόνια! Με ευχαριστεί μόνο το ότι δεδομένα είχε αποτραπεί το πρόωρο και το… άδικο!

Αυτό το οποίο γνωρίζω από προσωπική εμπειρία και βίωμα είναι ότι πρόκειται για μια από τις πιο τίμιες και ειλικρινείς (αν όχι η τιμιότερη) σχέσεις ομάδας-ποδοσφαιριστή σε 100 χρόνια ιστορίας!