ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Αναστασίου: Δούλεψε το πλάνο μας, η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που παίζει με τέτοια ένταση

Ικανοποιημένος από την εικόνα και το αποτέλεσμα που πήρε η Κηφισιά απέναντι στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας των Βορείων Προαστίων είπε στην Cosmote TV:

«Αν πρέπει να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ με την ποιότητα και τις λύσεις που έχει πρέπει να είσαι εξαιρετικός τακτικά και να εκμεταλλευτείς χώρους. Πρέπει όταν παίζεις με την ΑΕΚ ο τερματοφύλακας και η άμυνά σου να λειτουργεί καταλυτικά. Το πλάνο δούλεψε τέλεια. Οσο είμαστε μέσα στο παιχνίδι σίγουρα θα κάναμε φάση. Πολλές φορές κάνουμε πράγματα σωστά που για ομάδα νέα στο πρωτάθλημα είναι σημαντικά. Υπάρχουν δυσκολίες που δεν γνωρίζει ο κόσμος. Είμαστε ομάδα χωρίς ιστορία και εμπειρία, αλλά προσπαθούμε να τις χτίσουμε. Είμαστε στο σωστό δρόμο. Είμαστε μία ομάδα που για να πάρουμε βαθμούς πρέπει να ματώνουμε σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να προσπαθούμε ως το τέλος. Σε κάποια ματς με την απειρία μας μάς κόστισε. Θα γινόμαστε καλύτερη».

Σχετικά με την ΑΕΚ;

«Η ΑΕΚ είναι ίσως η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που παίζει με τέτοια ένταση. Προσπαθούσαμε να την κοντράρουμε σε αυτό το κομμάτι γιατί κι εμείς είμαστε ομάδα με καλή φυσική κατάσταση».

Για το παιχνίδι της ΑΕΚ την Πέμπτη με τη Μαρσέιγ;

«Είναι κομβικό το παιχνίδι της με τη Μαρσέιγ. Εύχομαι και για την ΑΕΚ και για όλες τις ομάδες να κάνουν καλή πορεία. Υποτιμήσαμε το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Εύχομαι στην ΑΕΚ και σε όλες τις ομάδες να τα πάνε καλά».