AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

“ΑΕΚ και Ανόρθωση κρατούν αναμμένη τη φλόγα της προσφυγίας”

Εγκάρδια επιστολή-απάντηση προς τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ ΒΕTSSON BC, Μάκη Αγγελόπουλο, απέστειλε την Τρίτη (21/11) η προσφυγική Ανόρθωση, εν όψει της επικείμενης συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο κ. Αγγελόπουλος είχε απευθύνει χαιρετισμό προς το αδελφό Σωματείο της Κύπρου, στο πλαίσιο της εκδήλωσης της 12ης Νοεμβρίου, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Λάρνακα, εις μνήμην του Αντώνη Παπαδόπουλου, φλογερού αγωνιστή και κορυφαίου αθλητή της ΑΕΚ και της Ανόρθωσης. Παράλληλα, είχε εκφράσει την επιθυμία για διεξαγωγή φιλικών αγώνων και λοιπών δράσεων ανάμεσα στις δύο ομάδες. Συνδιοργανώτρια της εκδήλωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» υπήρξε η «Ένωσις Φίλων ΑΕΚ».

Η επιστολή προς τον Μάκη Αγγελόπουλο, την οποία συνυπογράφουν ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης Αμμοχώστου Καλαθόσφαιρα κ. Παναγιώτης Χρυσάνθου και το μέλος του Δ.Σ. της Ανόρθωσης Αμμοχώστου και πρώτος Πρόεδρος της Καλαθοσφαιρικής Ομάδας, κ. Αντώνης Μικελλίδης, αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Σας ευχαριστούμε θερμά για την επιστολή σας την οποία λάβαμε με ιδιαίτερη χαρά και αισθήματα συγκίνησης, όπως επίσης και για τα άκρως τιμητικά λόγια που έχετε αναφέρει για την ομάδα μας.

Αποτελεί τιμή όταν μια ιστορική και προσφυγική ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, της οποίας οι ρίζες βρίσκονται στην Πόλη, στην Κωνσταντινούπολη, στο Βυζάντιο, απευθύνει τόσο τιμητικά λόγια προς ένα άλλο ιστορικό και προσφυγικό σωματείο, όπως είναι η ομάδα μας, η Ανόρθωση Αμμοχώστου.

Σχετικά με την πρόσκλησή σας, επιθυμούμε να σας αναφέρουμε την αποδεχόμαστε με χαρά και ότι θα πράξουμε το ό,τι καλύτερο ούτως ώστε να τεθούν στέρεα θεμέλια μιας ειλικρινούς και άψογης συνεργασίας με την ΑΕΚ, είτε μέσω φιλικών αγώνων, είτε και σε άλλους τομείς που αφορούν την καλαθόσφαιρα, με αυτονόητο στόχο, το όφελος και για τις δύο ομάδες.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να εκφράσουμε ξανά τις ευχαριστίες μας τόσο σε εσάς προσωπικά, όσο και στην ΚΑΕ ΑΕΚ, και να αναφέρουμε ότι μας δίνει ιδιαίτερη δύναμη να βλέπουμε τη συμβολή αδελφών αθλητικών ομάδων στο να κρατούν μέσα από τον αθλητισμό αναμμένη τη φλόγα της προσφυγιάς».