AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο «φως» η πραγματογνωμοσύνη για τον ρόλο 41 Κροατών στα επεισόδια της δολοφονίας του Μιχάλη

Στην ολοκλήρωση της πραγματογνωμοσύνης για τον ρόλο που είχαν οι 41 Κροάτες στα επεισόδια της 7ης Αυγούστου, έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας όπου έχασε τη ζωή του ο Μιχάλης Κατσούρης προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Η έκθεση που περιλαμβάνεται στη δικογραφία αναφέρεται στη συμμετοχή 41 Κροατών (από τους συνολικά 102 Κροάτες που συνελήφθησαν) στα τρομακτικά επεισόδια έξω από το γήπεδο.

Αυτό που έχει εξακριβωθεί είναι ο ακριβής ρόλος του κάθε συλληφθέντος, με τη διαδικασία να είναι εξαιρετικά δύσκολη καθώς όλοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η ταυτοποίησή τους πραγματοποιήθηκε κυρίως μέσα από τα ρούχα, τον σωματότυπο, τα γάντια, τα καπέλα, τις κουκούλες και τα πολεμοφόδια που κρατούσαν.

Παράλληλα αναζητούνται στοιχεία για την ταυτοποίηση του δράστη που κατηγορείται πως μαχαίρωσε τον άτυχο φίλαθλο της ΑΕΚ.

Ο δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων, Δημήτρης Ζορμπάς δηλώνει στο enikos.gr ότι «από την επισκόπηση των νέων στοιχείων της δικογραφίας προκύπτει ότι ο εντολέας μου, αλβανικής καταγωγής, δεν προκάλεσε κανενός είδους τραυματισμό και ουδεμία σχέση έχει με τη θανατηφόρα σωματική βλάβη στον αποβιώσαντα Μιχάλη».

Πηγή: enikos.gr