AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάτι περισσότερο ήξεραν οι Ολλανδοί

Πολύς ντόρος έγινε για τις κενές θέσεις που υπήρχαν στο γήπεδο της ΑΕΚ και στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με αντίπαλο την Ολλανδία.

Ωστόσο οι Ολλανδοί φαίνεται να ήξεραν κάτι περισσότερο από τα ελληνικά ΜΜΕ. Από το μεσημέρι της Δευτέρας είχε… προαναγγελθεί ότι ένα σημαντικό μέρος των κερκιδών θα παρέμενε κλειστό, καθώς γινόταν λόγος για 7.000 κενές θέσεις. Για να έρθει αργότερα η επιβεβαίωση με το κλειστό «πέταλο», η εικόνα του οποίου δημιούργησε αρνητικά σχόλια.

Πρόκειται για ρεπορτάζ τουλάχιστον τριών Μέσων, όπως το κορυφαίο «De Telegraaf».

«Το γήπεδο της ΑΕΚ μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους από 32.000 θεατές, αλλά για λόγους ασφαλείας περίπου 7.000 θέσεις παραμένουν κενές», ανέφερε χαρακτηριστικά το εν λόγω Μέσο.

Θυμίζουμε ότι η ΕΠΟ μέσω ανακοίνωσής την Τρίτη (17/10) απέδωσε τις κλειστές θύρες του πετάλου στην “Αγιά Σοφιά” στο παιχνίδι με τους «Οράνιε» σε απόφαση της αστυνομίας για μέτρα ασφαλείας .

Από την πλευρά της δε η ΑΕΚ, λόγω των σεναρίων που αναπτύχθηκαν, διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο οποιαδήποτε εμπλοκή της ίδιας και των οργανωμένων οπαδών της στην παραπάνω απόφαση.