AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Η Ντινάμο φυγάδευσε Κροάτη χούλιγκαν από τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Αποκάλυψη σοκ φέρνει στη δημοσιότητα κροατικό περιοδικό.

Συγκεκριμένα το κροατικό περιοδικό «Nacional» σημειώνει τον ρόλο της διοίκησης της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην καταδρομική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη!

Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, «πηγές κοντά στη διοίκηση φοβόντουσαν τον τελευταίο ενάμιση μήνα, να μη διαρρεύσει ότι στην πτήση της επιστροφής από την Αθήνα στο Ζάγκρεμπ στις 9 Αυγούστου, μετά την αναβολή του αγώνα με την ΑΕΚ, υπήρχε μαζί ένας «παράξενος επιβάτης».

64 μέλη της αποστολής της Ντιναμό ταξίδεψαν στην Ελλάδα και 65 επέστρεψαν από την Αθήνα. Ο έξτρα επιβάτης ήταν ένα μέλος των οπαδών Bad Blue Boys, που συμμετείχε στα αιματηρά επεισόδια. Μετά τις μαζικές συλλήψεις, αυτός φυγαδεύτηκε στο ξενοδοχείο που έμεινε η αποστολή της Ντιναμό, του δόθηκαν ρούχα της ομάδας και τον έβαλαν στην πτήση τσάρτερ, επιστρέφοντας στο Ζάγκρεμπ», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Βάσει του θέματος, πρόκειται για τον Ντίνο Κόρντιτς, τον γιο του Ζέλικο Κόρντιτς, ενός υπαλλήλου και μέλους της αποστολής της Ντιναμό.

Ο Ζέλικο Κόρντιτς φέρεται να τηλεφώνησε στην πρόεδρο της Ντιναμό Βλάτκα Πέρας στην Αθήνα και εκείνη έστειλε δύο άτομα να τον πάρουν από εκεί που ήταν. Μάλιστα ο Ζέλικο Κόρντιτς τα επιβεβαίωσε όλα αυτά στην αστυνομία!

«Ο μικρός πήρε τον πατέρα του κι εκείνος αμέσως κάλεσε την Βλάκτα Πέρας και ζήτησε βοήθεια. Εκείνη έστειλε τον υπεύθυνο του γηπέδου Μιλιένκο Σάκομαν και τον υπεύθυνο για τα ταξίδια Μπρούνο Μάρκοβιτς να πάρουν τον μικρό με ταξί. Τον βρήκαν τελείως τρομαγμένο, τον μετέφεραν στο ξενοδοχείο και τον έκρυψαν από την αστυνομία. Το πρωί, τον έντυσαν με ρούχα της αποστολής της Ντιναμό και πέταξαν μαζί για Ζάγκρεμπ», ανέφερε πηγή στο περιοδικό «Nacional».