AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Χολ: Δάσκαλος του μπάσκετ ο Πλάθα

Με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του μίλησε ο Λάνγκστον Χολ ο οποίοςαναδείχθηκε πολυτιμότερος στο ματς απέναντι στην Λούντβιγκσμπουργκ. Στις δηλώσεις του στάθηκε στο γεγονός πως έμαθε πολλά από τις ήττες με Ολυμπιακό και Λαύριο, ενώ αποθέωσε τον Ζοάν Πλάθα.

«Νιώθω εξαιρετικά, ήμασταν έτοιμοι για το ματς μετά τα 2 παιχνίδια πρωταθλήματος, μάθαμε αρκετά από τις ήττες με Ολυμπιακό και Λαύριο», είπε, αρχικά και συνέχισε:

«Σίγουρα το κλειδί ήταν να παίξουμε άμυνα κόντρα στη Λούντβιγκσμπουργκ σε καίρια σημεία, αν δεν κάνω λάθος κάποια στιγμή είχε 20 επιθετικά ριμπάουντ, κάναμε σωστές επιλογές στην επίθεση», ενώ για τον τίτλο του MVP πρόσθεσε: «Δεν θα ήθελα να πάρω τον τίτλο, όλη η ομάδα προσπάθησε για το καλύτερο, όλη η ομάδα αξίζει τον τίτλο του MVP» και έκλεισε τις δηλώσεις του αποθεώνοντας τον Χουάν Πλαθά:

«Σίγουρα θα πρέπει να διορθώσουμε την άμυνα μας, θα βρούμε τη χημεία μας ως ομάδα στην επίθεση και θα πάμε καλύτερα στο μέλλον. Είναι δάσκαλος του μπάσκετ ο Πλάθα, τον ακούμε και προσπαθούμε να βγάλουμε στο γήπεδο όσα μας λέει», ήταν οι δηλώσεις του Χολ.