AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλμέιδα: Στη διακοπή θα μου λείπει η μισή ομάδα, εύχομαι να μην παίξουν στις Εθνικές τους

Μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Ματίας Αλμέιδα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πως στη διακοπή του πρωταθλήματος δεν θα έχει στη διάθεσή του τη μισή ομάδα και ευχήθηκε όσοι πάνε στις Εθνικές τους να μην αγωνιστούν.

Παράλληλα αναφέρθηκε στη νίκη επί του Παναιτωλικού, όσο και στα τελειώματα και την κατάσταση των επιθετικών της ΑΕΚ, ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Σέρχιο Αραούχο.

Αναλυτικά:

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Πιστεύω ότι σε αντίθεση με τα προηγούμενα ματς μπήκαμε πιο συγκεντρωμένοι. Η ομάδα δεν είχε λάθη και έκανε τα πάντα για να πάρει τους τρεις βαθμούς και τη νίκη».

Για τα τελειώματα των φάσεων: «Νομίζω ότι σήμερα σε ότι αφορά το επίπεδο της απόδοσης το διατηρήσαμε σε όλο το ματς. Θα έπρεπε να είμαστε λίγο καλύτεροι στα τελειώματα των φάσεων, αλλά παραμένω ήσυχος και ήρεμος γιατί οι επιθετικοί μας βρίσκονται σε μια περίοδο η οποία θα περάσει και θα το βρουν. Εμείς πάντα δουλεύουμε στα τελειώματα, αφιερώνουμε μια μέρα στα τελειώματα, πολλές φορές κάνουμε και στην προθέρμανση. Πραγματικά δε με ανησυχεί. Θα με ανησυχούσε αν δεν είχαμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Δυστυχώς στη διακοπή θα μου λείπει η μισή ομάδα και δεν θα είναι εύκολο να δουλέψω με όλους τους παίκτες. Για αυτό εύχομαι όσοι πάνε στις Εθνικές τους να μην παίξουν»!

Για τον Αραούχο: «Έβλεπα ότι ήταν απεγνωσμένος να σκοράρει και ήθελα πραγματικά, ευχόμουν να βάλει ένα γκολ για να τον βγάλω νωρίτερα! Η αλήθεια είναι όμως ότι μετά τον τραυματισμό του ήθελα να του δίνω περισσότερο χρόνο γιατί στην αρχή προσπαθούσα να τον προστατεύσω. Ο Σέρχιο είχε έναν σοβαρό τραυματισμό, έλειψε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και αν τον δει κανείς σήμερα, δεν καταλαβαίνει ότι πέρασε ένα χειρουργείο. Για τα γκολ είμαι σίγουρος ότι θα βάλει τα πιο σημαντικά που θα έρθουν».