AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ απόψε είναι η βραδιά σου

Ακόμα μια ευρωπαϊκή βραδιά για την ΑΕΚ. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα φιλοξενείται απόψε (19:45, Cosmote Sport 4) από τη Μαρσέιγ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και θέλει με ένα θετικό αποτέλεσμα να δείξει πως είναι το αφεντικό στον όμιλο – φωτιά.

Το παιχνίδι αποκτά ιδιαίτερο χρώμα ελέω της αδελφοποίησης ανάμεσα στους οργανωμένους οπαδούς των δύο συλλόγων. Πάνω από 4.000 φίλοι της ΑΕΚ θα είναι στις κερκίδες του «Βελοντρόμ», το οποίο θα είναι κατάμεστο. Ήδη από χθες το βράδυ έχει ξεκινήσει το πάρτι στους δρόμους της Μασσαλίας και στο παλιό λιμάνι.

ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η μάχη δύο πολεμιστών όπως είναι οι Ματίας Αλμέιδα και Τζενάρο Γκατούζο, καθώς πρόκειται για δύο ανθρώπους που δημιουργούν σκληρές ομάδες. Ο προπονητής της ΑΕΚ θα στερηθεί των υπηρεσιών των Αραούχο, Γκατσίνοβιτς, Πισάρο και Γκαρσία, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο του.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ

Μια πιθανή 11άδα θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι η εξής: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμαντί, Άμραμπατ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Τσούμπερ, Πόνσε

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Διαιτητής: Στεφάνσκι (Πολωνία)
Βοηθοί: Γκόλις, Ομπούκοβιτς (Πολωνία)
4ος: Σιλβέστρακ (Πολωνία)
VAR: Κβατκόφσκι (Πολωνία), Φαν Μπούκελ (Ολλανδία)