AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Τρίτος στην Ελλάδα ο Ιβάν Μαυροθαλασσίτης

Μεγάλη επιτυχία από τον προπονητή της Ακαδημίας μας Ιβάν Μαυροθαλασσίτη που αν και δεν κατεβαίνει πλέον σε αγώνες συστηματικά, έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα eMTB που διεξήχθη στη Μάνδρα Αττικής υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας ποδηλασίας, την West Coast, και τον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας, και κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο γενικής κατηγορίας Ανδρών, αν και Νέος Άνδρας στην κατηγορία του!

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων ετών για το ποδηλατικό τμήμα του Συλλόγου που πρόσθεσε άλλο ένα μετάλλιο σε Πανελλήνιο Αγώνα.

Μεγάλος άτυχος ο παρτενέρ του Νίκος Γεωργιάδης που εγκατέλειψε από τεχνικό πρόβλημα, στερώντας την 2η-3η θέση του βάθρου.

Ο Ιβάν Μαυροθαλασσίτης δήλωσε στο aek.gr: «Αφιερώνω αυτή την επιτυχία, μία από τις μεγαλύτερες της ποδηλατικής μου καριέρας, στα παιδιά της Ακαδημίας μας, τους μελλοντικούς πρωταθλητές του ιστορικού μας τμήματος με 95 χρόνια προσφοράς στον Ελληνικό αθλητισμό. Θέλω να τους μεταλαμπαδεύσω την αθλητική κουλτούρα της ΑΕΚ να τους μυήσω στη χαρά του παιχνιδιού, του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού. Ευχαριστώ την ομάδα μου για τα 8 χρόνια που βρίσκομαι κοντά της. Είμαι γέννημα θρέμμα της Ακαδημίας από μικρό παιδί. Ιδιαιτέρως δε, τις θερμές μου ευχαριστίες στον Πρόεδρο της ΑΕΚ, κ. Αλέξανδρο Αλεξίου, για την αμέριστη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Είμαι στεναχωρημένος που δυστυχώς ο συναθλητής μου Νίκος Γεωργιάδης εγκατέλειψε από βλάβη και δεν βρέθηκε μαζί μου στο βάθρο, και του εύχομαι καλή επιτυχία τις επόμενες ημέρες των αγώνων».