AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ψάχνουν για νέα έδρα χάντμπολ και βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ

Στον «αέρα» βρίσκεται το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική της Handball Premier την Τετάρτη (4/10), με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να βρίσκονται σε αναζήτηση στέγης μετά τα όσα κωμικοτραγικά συνέβησαν με το ΟΑΚΑ.

Ο διευθυντής του ΟΑΚΑ, Κωνσταντίνος Χαλιόρης τόνισε πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα κλείσει και η αίθουσα «Γιάννης Κασιμάτης», που αποτελεί την έδρας της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ αλλά και του τμήματος βόλεϊ γυναικών της ομάδας.

Το πρόβλημα έχει να κάνει με τα προβλήματα στατικότητας της μεταλλικής κατασκευής Καλατράβα στο κεντρικό στάδιο του ΟΑΚΑ, όπου στεγάζεται και η έδρα της ΑΕΚ.

«Πέρα από το κεντρικό στάδιο θα κλείσει και η αίθουσα «Γιάννης Κασιμάτης” και μέχρι να υπάρξει οριστική λύση θα ανασταλεί κάθε αγωνιστική δραστηριότητα. Ανοιχτά θα παραμείνουν μόνο τα γραφεία και κάποιοι χώροι που δεν έχουν να κάνουν με αθλητικές δραστηριότητες» δήλωσε στην ιστοσελίδα gazzeta ο Κωνσταντίνος Χαλιορής.

Όσον αφορά στο πρόβλημα που δημιουργείται για την ΑΕΚ, η πρωταθλήτρια είναι υποχρεωμένη να βρει γήπεδο, σύμφωνα με την προκήρυξη και αν δεν μπορεί, τότε η ΟΧΕ πρέπει να δώσει τη λύση.