AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάτησε Αγγλία η ΑΕΚ

Η αποστολή της ΑΕΚ προσγειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Αγγλία και στο αεροδρόμιο «Gatwick» και οδεύει οδικώς για το Μπράιτον.

Την ίδια στιγμή η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ θέλησε να ευχαριστήσει τον υπουργό εξωτερικών κ. Γεραπετρίτη, για την ευαισθησία που έδειξε και την πολύτιμη βοήθεια που έδωσε ώστε να επιλυθούν κάποια ζητήματα για την ομαλή μετάβαση όλων των μελών της αποστολής της Ένωσης στην Αγγλία. Επίσης, η ΠΑΕ ΑΕΚ θέλει να ευχαριστήσει και τους επιτετραμμένους της αγγλικής πρεσβείας στην Αθήνα και για τις δικές του ενέργειες.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί θερμά τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Γιώργο Γεραπετρίτη για την ευαισθησία που επέδειξε και τη βοήθεια που παρείχε σε κάποια θέματα σχετικά με την ομαλή μετάβαση όλων των μελών της αποστολής της ΑΕΚ στην Αγγλία για τον αυριανό αγώνα του UEFA EUROPA LEAGUE με την Μπράιτον. Ευχαριστούμε επίσης τους επιτετραμμένους της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα για την πολύτιμη βοήθειά τους», αναφέρει σχετικά το ποστάρισμα της ΠΑΕ.

Θυμίζουμε πως το “συγκρότημα” του Ματίας Αλμέιδα, ταξίδεψε για την Αγγλία χωρίς τον Ντομαγκόι Βίντα ο οποίος έχει τραυματιστεί στα πλευρά, αλλά και τον Αρόλντ Μουκουντί ο οποίος εισήχθη το απόγευμα της Τρίτης στο νοσοκομείο με λοίμωξη.

Αντίθετα, στο αεροπλάνο μπήκαν ο Λιβάι Γκαρσία και ο Ροδόλφο Πισάρο που ανάρρωσαν πλήρως από τους τραυματισμούς τους και υπολογίζονται κανονικά από τον Αργεντινό τεχνικό.

Στην αποστολή βρίσκονται oι: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μοχαμάντι, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο.