AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Νέα μετάλλια για την Ποδηλασία

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου κατηγορίας Παίδων που έγινε στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, αγωνίστηκε ο Αντώνης Παπαδόπουλος και παρ’ ότι πρωτοετής στην κατηγορία κατάφερε να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις και να θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για μεγάλες επιτυχίες την προσεχή χρονιά.

Στην ατομική χρονομέτρηση κατέλαβε την 7η θέση μεταξύ 55 αθλητών της κατηγορίας του, και στον αγώνα την 5η θέση μεταξύ 60 αθλητών.

Στη σειρά των αγώνων ΜΤΒ του κυπέλλου Ελλάδος – HELLENIC XCE SERIES 2023 #3 και HELLENIC XCO CUP 2023 #4 (ΕΘΝΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ XCO) που έγιναν στην Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων, στην Τεχνητή Λίμνη στο κολυμβητήριο των Σερρών, ο πρωταθλητής μας Στράτος Μανωλίδης κατέκτησε την 1η θέση στους Εφήβους. Ο Κωνσταντίνος Ντέρος έκανε μεγάλη προσπάθεια και πλασαρίστηκε στην 6η θέση. Στην κατηγορία των Ανδρών, ο Νίκος Γεωργιάδης (που ανήκει στους Νέους Άνδρες) σε κοινή κατάταξη με τη μεγάλη κατηγορία κατετάγη 6ος στο XCO και 4ος στο XCE.

Τέλος, στην Ανάβαση Βλοχού στο Αγρίνιο σε αγώνα ατομικής χρονομέτρησης στην κατηγορία Μάστερ Γ΄, ο Τάσος Φίλιος κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο.