AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με… φόρα η ΑΕΚ για την πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη

Η ΑΕΚ κατάφερε να βγάλει μια τριάδα δύσκολων αγώνων απέναντι σε Ολυμπιακό, Μπράιτον και Παναθηναϊκό μαζεύοντας 7 βαθμούς και πλέον καλείται απόψε (21:00, Cosmote Sport 1) απέναντι στον Ατρόμητο να πανηγυρίσει την πρώτη εντός έδρας νίκη.

Στην Ένωση έχουν κοστίσει βαθμολογικά οι απώλειες στην “Αγιά Σοφιά”, ειδικά η ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό (1-1), αλλά και με δύο παιχνίδια λιγότερα (το αναβληθέν της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό και το αποψινό) η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω και να στείλει μήνυμα προς όλους πως είναι και πάλι το φαβορί για το πρωτάθλημα.

Στο αγωνιστικό μέρος, στην κιτρινόμαυρη αποστολή βρίσκονται τόσο ο Αρόλντ Μουκουντί που ανάρρωσε πλήρως μετά τη λοίμωξη που πέρασε, όσο και ο Εχσάν Χατζισαφί που είχε υποστεί ελαφρά διάσειση στον αγώνα με την Μπράιτον. Αντίθετα, παραμένει εκτός ο Ντομαγκόι Βίντα λόγω του χτυπήματος στα πλευρά από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Ματίας Αλμέιδα αποφάσισε να δώσει «ανάσες» στους Ορμπελίν Πινέδα και Μιλάντ Μοχαμάντι. Επίσης, εκτός έμεινε και ο Τομ Φαν Βέερτ για λόγους τακτικής.

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ

Σε σύντομο χρονικό διάστημα αγώνων ο Αλμέιδα δεν μπορεί να αλλάξει και πολλά παρά να δώσει ανάσες σε παίκτες που έχουν σερί παιχνίδια. Μια πιθανή 11άδα για το αποψινό παιχνίδι μπορεί να είναι η εξής: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Μήτογλου, Κάλενς, Χατζισαφί, Άμραμπατ, Γιόνσον, Μάνταλος, Πισάρο, Πόνσε, Αραούχο.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος
Α’ Βοηθός: Λάζαρος Δημητριάδης
Β’ Βοηθός: Νικόλαος Σάββας
4ος διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης
VAR: Τάσος Παπαπέτρου