ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Μαρτίνεθ: Έντονο και πολύ δύσκολο παιχνίδι

O Ντιέγκο Μαρτίνεθ αναφέρθηκε τόσο στο αποτέλεσμα (1-1 με την ΑΕΚ) όσο και στο ντεμπούτο του Ντάνιελ Ποντένσε, μιλώντας στην «Cosmote TV».

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το αποτέλεσμα: «Ήταν ένα έντονο παιχνίδι και πολύ δύσκολο. Το ματς ξεκίνησε όπως το περιμέναμε, με την ΑΕΚ να έχει ένταση και πίεση στο παιχνίδι της. Στη συνέχεια καταφέραμε να ανακτήσουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και να βάλουμε το γκολ σε αυτό το διάστημα. Ήταν ένα ματς που κάποιες στιγμές ήμασταν καλοί, κάποιες άλλες όχι».

Για το αν έχει καλυφθεί το χάντικαπ στο πρωτάθλημα από πέρσι ή μπορεί να καλυφθεί: «Είμαστε μια ομάδα υπό κατασκευή. Σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι για την απόδοσή μας απόψε. Είμαστε ομάδα που πάει πάντα για τη νίκη. Ήμασταν αποτελεσματικοί στην άμυνα, στο αδύναμο σημείο μας ανταποκριθήκαμε καλά. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Χρειαζόμαστε τέτοια ματς για να δεθούμε και να εξελιχθούμε σαν ομάδα. Σήμερα έπαιξαν παίκτες για πρώτη φορά. Τις επόμενες εβδομάδες θα βγάλουμε ομοιογένεια σαν ομάδα».

Για το ντεμπούτο του Ποντένσε: «Είναι δύο εβδομάδες εδώ και έχει προπονηθεί πολύ. Τα χαρακτηριστικά ου είναι τέτοια που τα θέλαμε. Έχει εμπειρία από τέτοιους αγώνες. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα σήμερα έδωσε απαντήσεις. Καλύψαμε τα κενά, είχαμε καλό βαθμό συγκέντρωσης».