AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήττα με παράπονα για την Κ19 της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με σκορ 1-2 από τον Ολυμπιακό σε αγώνα για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2023-24 που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις Kicks Academy στα Σπάτα.

Ήταν ένας πολύ ενδιαφέρων και ισορροπημένος αγώνας υψηλού επιπέδου, ο οποίος κρίθηκε υπέρ των φιλοξενουμένων στις λεπτομέρειες, αλλά και επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από τις αποφάσεις του Αθηναίου διαιτητή Γκαϊτατζή, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο έδειξε κίτρινη κάρτα, αντί για κόκκινη, στον Κώστα Κωστούλα για χτύπημα εκτός φάσης στον Χριστόφορο Κολιμάτση, ενώ και δεν έδωσε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ σε ανατροπή του Τάσου Κοντορουχά στο 80′, όταν πια είχε διαμορφωθεί το τελικό σκορ.

Οι δύο τερματοφύλακες ήταν σε μεγάλο βαθμό οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης. Ο Γιάννης Μαρίνης της ΑΕΚ απέκρουσε (για την ακρίβεια μπλόκαρε σταθερά!) το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Χαραλαμπόγλου στο 34′, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, και αυτός αλλά και ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού Άντζελο Σίνα χρειάστηκε να κάνουν πολύ δύσκολες επεμβάσεις.

Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε μέσα σε ένα τρίλεπτο. Αρχικά ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 64′ με τον Χαράλαμπο Κωστούλα και η ΑΕΚ ισοφάρισε στο 66′ με αυτογκόλ του Πρεκατέ μετά από προσπάθεια του Θεοφάνη Διαμαντόπουλου που λίγο νωρίτερα είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο. Όμως ένα λεπτό αργότερα ο Χαραλαμπόγλου διαμόρφωσε το τελικό σκορ υπέρ του Ολυμπιακού.

ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Μπαλαμώτης, Σβίγκος, Κοσίδης, Αντωνόπουλος (86′ Βασίλας) Χατζηνικολάου, Μαρούτσης, Χριστακόπουλος (70′ Κρουσελνίτσκι) Κολιμάτσης, Γεωργέας (61′ Διαμαντόπουλος) Γιαννούλης, Κοντορουχάς.