AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η δουλειά συνεχίζεται στα Σπάτα για την ΑΕΚ ενόψει Παναθηναϊκού

Καιρός για πανηγύρια και χάσιμο δεν υπάρχει στην ΑΕΚ. Από την επόμενη κιόλας ημέρας του μεγάλου διπλού επί της Μπράιτον η Ένωση ξεκίνησε προπονήσεις στο βοηθητικό της αγγλικής ομάδας, την οποία ευχαρίστησε για την άψογη φιλοξενία.

Χθες η κιτρινόμαυρη αποστολή έφτασε στην Αθήνα και σήμερα θα συνεχίσει την προετοιμασία της για το ντέρμπι της Δευτέρας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (21:00).

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ματίας Αλμέιδα συνεχίζει να ψάχνει το σύστημα και τα πρόσωπα με τα οποία θα παρατάξει την ομάδα του. Κι αυτό διότι ο Ντομαγκόι Βίντα προσπαθεί να επανέλθει μετά το χτύπημα που αποκόμισε στα πλευρά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (βγήκε αλλαγή στο δεύτερο μέρος), ενώ από την άλλη ο Αρόλντ Μουκουντί πήρε εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο και συνεχίζει τη φαρμακευτική αγωγή για τη λοίμωξη που τον ταλαιπωρεί.

Ο προπονητής της ΑΕΚ θα μιλήσει από κοντά με τους δύο παίκτες του, για διαπιστώσει την κατάστασή τους. Επίσης, ο Αργεντινός τεχνικός θα συναντήσει εκ νέου στα Σπάτα και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Αλεξάντερ Κάλενς, ο οποίος συνεχίζει να προπονείται και να προετοιμάζεται για την πρώτη εμφάνισή του με τα κιτρινόμαυρα.