AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χατζισαφί: Δεν θυμόμουν τίποτα μόλις συνήλθα

Ο Εχσάν Χατζισαφί έβαλε το δικό του λιθαράκι στη νίκη της ΑΕΚ επί της Μπράιτον αλλά στάθηκε άτυχος. Ο Ιρανός μπακ μοίρασε τις ασίστ για τα δύο πρώτα γκολ της Ένωσης, αλλά τρόμαξε όλο το γήπεδο όταν συγκρούστηκε στον αέρα με τον Φαν Χεκ στο 56’ του αγώνα.

Ο Χατζισαφί έμεινε στο έδαφος και του τοποθετήθηκε ειδικό κολάρο πριν μεταφερθεί προσεκτικά με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου. Η διάγνωση ήταν ελαφρά διάσειση και μάλιστα παρακολούθησε τα τελευταία λεπτά του αγώνα από τον πάγκο.

Ο 33χρονος άσος περιέγραψε στα ΜΜΕ της πατρίδας του τον τραυματισμό του, καθώς είχε μια προσωρινή απώλεια μνήμης και προανήγγειλε πως θα κάνει νέες εξετάσεις, χάνοντας ουσιαστικά το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα.

«Μετά τον τραυματισμό μου στο κεφάλι, ήμουν αναίσθητος γα περίπου 10-15 λεπτά. Όταν ανέκτησα τις αισθήσεις μου, δεν θυμόμουν τίποτα από εκείνη τη φάση. Αφού συνήλθα, οι γιατροί μού έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις, μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να κάνω μαγνητική τομογραφία προς το παρόν. Είπα δόξα τω Θεώ, δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερο. Φυσικά πρέπει να γίνουν κι άλλες εξετάσεις και μετά θα μπορώ να συμμετέχω στις προπονήσεις με την ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χατζισαφί.