AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γαλανόπουλος: Νίκη για τον Μιχάλη και την οικογένειά του

Ο Κώστας Γαλανόπουλος ήταν από τους πολύτιμους παίκτες της ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και μετά το τέλος του αγώνα θέλησε να αφιερώσει τη νίκη στον Μιχάλη και την οικογένειά του, αλλά και να ξεκαθαρίσει για το πανό πως “μην τους πάρει όλους η μπάλα, υπήρξαν και αποδοκιμασίες”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας μέσος:

«Ήταν μία νίκη και σε ένα παιχνίδι που χρειαζόμασταν κι εμείς να πάρουμε. Ξεκίνησε καλά ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα και βελτιωνόταν. Ήταν δύσκολο μετά από μία τέτοια στη νίκη να κάνουμε το παιχνίδι μας κι εδώ. Το κάναμε και είμαστε χαρούμενοι. Νιώθω στον αγωνιστικό χώρο ήμασταν λίγο πιο φρέσκοι από τον Παναθηναϊκό. Στις περισσότερες μονομαχίες ήμασταν νικητές και έπαιξε ρόλο αυτό».

Για τη δύσκολη εβδομάδα;

«Μας στεναχώρησε η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό. συνεχίσαμε όμως με δυο δύσκολα παιχνίδια. Κάναμε δυο νίκες σε δύσκολες έδρες. Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτή την ένταση».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ γυρίζει φέτος παιχνίδια;

«Η ομάδα έχει χτίσει από πέρυσι το δικό της χαρακτήρα. Ισως δε συνέβαινε τόσο συχνά πέρυσι αυτό. Είναι η μενταλιτέ αυτής της ομάδας.

Ένα τελευταίο μόνο: Θέλουμε να αφιερώσουμε και αυτή τη νίκη στον Μιχάλη και την οικογένειά του. Μην τους πάρει όλους η μπάλα. Υπήρξαν κάποιοι που αποδοκίμασαν το σύνθημα για τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ»