AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλμέιδα: Θα τους αντιμετωπίσουμε ως ίσοι προς ίσους

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, αλλά και ο αμυντικός της Ένωσης, Σίμος Μήτογλου που θα καλύψει το κενό ενός εκ των Βίντα-Μουκουντί που απουσιάζουν από το ματς με την Μπράιτον μίλησαν στην κάμερα της Cosmote TV.

«Ξεκινάμε να ζούμε ένα νέο όνειρο, σε μία νέα διοργάνωση. Η ομάδα έχει απουσίες, αλλά είμαστε πάντα χαρούμενοι που μπορούμε να κυνηγήσουμε το όνειρο μας», είπε ο Αλμέιδα και πρόσθεσε: «Είναι μία ευχαρίστηση για μας. Θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα που έχει έναν μεγάλο προπονητή. Έχει ποιοτικούς και σπουδαίους παίκτες, ενώ έχει και τον δικό της τρόπο παιχνιδιού. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να τους αντιμετωπίσουμε ως ίσοι προς ίσους».

Ενώ εν συνεχεία αναφέρθηκε και στον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι που κάθεται στον πάγκο της Μπράιτον: «Προηγούμενως μιλούσα σε Ιταλούς δημοσιογράφος και αυτό που ανέφερα είναι ότι πρόκειται για έναν μεγάλο προπονητή που αυτή τη στιγμή κατά την άποψη μου είναι από τους καλύτερους στον κόσμο. Η Μπράιτον παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο. Σκεφτόμαστε πώς θα αντιμετωπίσουμε αυτή την ομάδα. Θα είναι δύσκολος αγώνας για μας».

«Ξεκινάμε με πολύ καλή διάθεση και έχουμε έρθει εδώ για έναν σκοπό. Ένας είναι ο στόχος στον όμιλο από την αρχή. Αν μπορούμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, δεν έχει σημασία ο αντίπαλος. Όλες οι ομάδες είναι καλές, αλλά είμαστε και εμείς μία πολύ καλή ομάδα», είπε από την πλευρά του ο Μήτογλου, ο οποίος σε ερώτηση για την αντίπαλο επισήμανε: «Είναι πολύ καλή ομάδα η Μπράιτον, τους έχουμε μελετήσει καλά. Έχουμε το πλάνο μας και θα μπούμε να παίξουμε το παιχνίδι μας»

Ενώ καταλήγοντας αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο δικής του συμμετοχής στην 11άδα: «Είμαι έτοιμος και πνευματικά και σωματικά. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».