AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη αφιερωμένη στον Μιχάλη για την Κ19 της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, 2-1 στο Βόλο (photos)

Με νίκη ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Κ19 της ΑΕΚ επικρατώντας του Βόλου με 2-1 εκτός έδρας.

Ολη η ιστορία του αγώνα γράφτηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Τάσος Κοντορουχάς εκτέλεσε πέναλτι (που κέρδισε ο ίδιος) στο δοκάρι στο 47′, όμως στο 54′ άνοιξε το σκορ με ατομική προσπάθεια και σουτ από το ύψος της περιοχής. Το 0-2 έγινε στο 63′ με σουτ του Γιάννη Βασίλα που εκμεταλλεύθηκε λάθος μεταβίβαση του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Ο Βόλος μείωσε στο 69′ με διαγώνιο σουτ του Εντι Νταϊλάνι εντός περιοχής. Το 1-2 δεν άλλαξε ποτέ, αφού η αμυντική γραμμή της ΑΕΚ στάθηκε καλά, ενώ στο 90′ ο τερματοφύλακας Μάριος Μπαλαμώτης απέκρουσε το σουτ του Χρήστου Αλεξιάδη μέσα από την περιοχή.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αφιέρωσαν τα γκολ και τη νίκη στη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη, σχηματίζοντας με τα δάχτυλα των χεριών τους το χαρακτηριστικό Μ.

ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Μπαλαμώτης, Σβίγκος, Ψυρόπουλος, Αντωνόπουλος, Χατζηνικολάου, Μαρούτσης (85′ Διαμαντόπουλος) Κολιμάτσης (60′ Πιτιλάκος) Μούτσα, Βασίλας, Γεωργέας (46′ Κυρσανίδης) Κοντορουχάς.

Δείτε στιγμές από τον πρώτο αγώνα της Ένωσης για το πρωτάθλημα Super League K19 της σεζόν 2023-24 με αντίπαλο τον Βόλο ΝΠΣ στο Βασδέκειο Στάδιο που έληξε με 2-1 υπέρ της ΑΕΚ.