ΟΠΑΔΟΙ

Επόμενη στάση Θεσσαλία για την Original 21 Κορυδαλλού

Η φυσική θέση των οπαδών είναι σε κάθε εξέδρα που αγωνίζεται η ΑΕΚΑΡΑ μας, σε κάθε φωλιά πάνω στη γη,που τα αδέρφια μας βάφουν κιτρινόμαυρη, υψώνουν την σημαία της μεγαλύτερης ομάδας που γέννησε η προσφυγιά και ήταν καταδικασμένη να την μάθει όλος ο πλανήτης.

Στην χώρα βέβαια που άφησε ανενόχλητους νεοναζί φιλοξενούμενους λαγοπόδαρων με έδρα ένα γήπεδο κοντά στο δωματιάκι,που φρόντισε να “εξαφανίσει” στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στο δολοφόνο του αδερφού μας Μιχάλη,που αφήνει κοντά ανθρωπάκια και ανθρωποειδή να μιλάνε για συμπλοκή και ραντεβού, ποινικοποιήθηκε το να είσαι οργανωμενος οπαδός με το χειροκρότημα της κοινωνίας που τα ΜΜΕ ταΐζουν παραπληροφόρηση για να μεταφέρουν τις ευθύνες της πολιτείας στην πλάτη μας.

Αυτή είναι η πάγια θέση της κυβέρνησης όπως είδαμε στην περίοδο της πανδημίας,που ενώ διέλυσαν το εθνικό σύστημα υγείας, μιλούσαν για ατομική ευθύνη. Το είδαμε και στις πυρκαγιές που χρησιμοποιούν το 112 σαν κολυμπήθρα που ξεπλένει κάθε ευθύνη για τους δασοκτόνους νόμους που ψήφισε,την έλλειψη πυροσβεστών και μέσων για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς. Μπορεί δηλαδή να ετοιμάζουν τις συνθήκες για να καεί όλη η Ελλάδα από άκρη σε άκρη,αλλά αφού στέλνουν ειδοποίηση η ευθύνη αν καείς περνάει σε εσένα.

Δυστυχώς ζούμε μέρες μαύρες με συνανθρώπους μας να παλεύουν να μείνουν στην ζωή και κάποιοι να μην μην τα καταφέρνουν,ενώ βλέπουν το μέλλον τους να χάνεται κάτω από το νερό. Ζούμε την εποχή που ο Μπέος στήνει επικοινωνιακά σόου την ώρα που άνθρωποι περιμένουν ένα χέρι βοήθειας για να μείνουν μαζί μας. Άνθρωποι που είναι χωρίς πρόσβαση σε πόσιμο νερό,χωρίς στέγη,χωρίς ρεύμα και φαγητό ενώ την ίδια ώρα αυτό το χαφιεδότσουρμο που αποτελεί τον εθνικό κορμό, τρώει και πίνει πλουσιοπάροχα και γελάει όπως είδαμε σε εικόνες που κυκλοφόρησαν. Γιατί με αφορμή και τις εκλογές που έρχονται, βλέπουμε την αντίληψή τους για τον ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Δημόσιες σχέσεις,διαχείριση κονδυλίων που επενδύονται σε μεγάλους περιπάτους, φιέστες εκατομμυρίων και λεζάντα. Αλήθεια όλοι αυτοί που έτρεχαν για μια φωτογραφία στο γήπεδο της ΑΕΚ και το έβαζαν σε φυλλάδια παρουσιάζοντάς το σαν προεκλογικό έργο της παράταξής τους που είναι τώρα που τα ποτάμια γύρω από τη Νέα Φιλαδέλφεια ξεχειλίζουν και πνίγουν δημοτικά σχολεία; Που είναι αυτοί οι φερέλπιδες δημοτικοί άρχοντες που τόλμησαν να χρησιμοποιήσουν τα γραφεία της ΑΕΚ για την προεκλογική τους εκστρατεία;

Δεν τους ενημέρωσε κανείς ότι ο κόσμος της ΑΕΚ δεν τσιμπάει από αυτά; Εμείς πάντως πιστοί στο σύνθημά μας ότι το μόνο που έχουμε είναι η αλληλεγγύη και ο ένας τον άλλο, στέλνουμε την βοήθειά μας στα club της Καρδίτσας και των Τρικάλων και τις ευχές μας να αντέξει η κιτRόμαυRη Θεσσαλία. Οι ζωές μας αξίζουν πολύ παραπάνω από τα κέρδη τους που γεννάνε τέτοιες καταστροφές. Τα ελάχιστα με τα οποία καλούμαστε να τα βγάλουμε πέρα,τα κάνουμε αμέτρητα και βοηθάμε όσους μας έχουν ανάγκη.

Απέναντι στους οργανωμένους στρατούς νεοναζί και ντόπιων συνεργατών τους που δρουν με την αβάντα ολοκληρου του κρατικού μηχανισμού και της uefa,απέναντι στα πανό της ντροπής με τα λόγια του Κούγια, απέναντι σε όλους αυτούς που με τις επιλογές τους μας οδηγούν στο θάνατο,απέναντι στον εκφασισμό της κοινωνίας που σκοτώνει στο λιμάνι τον αδύναμο που προσπαθεί να μπει στο καράβι,εμείς θα βάλουμε την ιστορία μας και την αλληλεγγύη. Είμαστε σίγουροι ότι η ζυγαριά θα γέρνει πάντα προς το δίκαιο.

Κρατάτε γερά αδέρφια. Είμαστε δίπλα σας. Θα νικήσουμε γιατί η ιστορία γράφεται με ανυπακοή…

ORIGINAL21
KORIDALLOS PRISONERS
SINCE 1993