AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσούμπερ: Πρέπει να είμαστε μηχανές, να μη σεκφτόμαστε και να τα βάζουμε όλα στην άκρη

Η ΑΕΚ έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης για τα πλέι οφ του Champions League, επικρατώντας με ανατροπή 2-1 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο Στίβεν Τσούμπερ μίλησε μετά το τέλος του ματς, τονίζοντας πως άπαντες στην ομάδα πρέπει να είναι σαν «μηχανές» ώστε να αφήσουν στην άκρη τα εξωαγωνιστικά και να επικεντρωθούν στη μάχη της πρόκρισης, έστω και για ένα 90λεπτο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ως αθλητής, πρέπει να αφήνεις εκτός τα εξωαγωνιστικά και να επικεντρώνεσαι στο 90λεπτο. Είχαμε μια δουλειά να κάνουμε, τα καταφέραμε και είμαι χαρούμενος που επιστρέφουμε σπίτι με τη νίκη. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Είμαστε σαν μηχανές. Πρέπει να είμαστε μηχανές, να μη σκεφτόμαστε και να τα βάζουμε όλα στην άκρη, ό,τι συμβαίνει. Όλοι είχαν πρόβλημα, αλλά όταν πατάς το πόδι σου στο χορτάρι, πρέπει να το απολαμβάνεις. Αυτό είναι το ωραίο μέρος του ποδοσφαίρου. Κάναμε καλή προετοιμασία όλη την εβδομάδα. Δεν θέλω να μιλήσω, επειδή πρέπει να μιλάμε λιγότερο και να πράττουμε περισσότερο. Τώρα είναι ώρα να ξεκουραστούμε, γιατί το Σάββατο έχουμε άλλο ματς».