AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Στην ΑΕΚ η Δέσποινα Χατζηνικολάου

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Δέσποινα Χατζηνικολάου. Η 24χρονη (21/10/1999) διεθνής μέσος εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου του Συλλόγου.

Η Δέσποινα Χατζηνικολάου αποτελεί μία από τις κορυφαίες αθλήτριες ποδοσφαίρου που έχει αναδείξει η χώρα μας. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία της Βουλιαγμένης σε ηλικία 5 ετών. Στα 13 της πήγε στην ΑΕ Γλυφάδας και αμέσως έγινε βασική στην Α’ Εθνική και από μικρή είχε ευχέρεια στο σκοράρισμα όπου πέτυχε 5 γκολ στους πρώτους τις αγώνες. Στην συνέχεια αγωνίστηκε για δύο χρόνια στις Αμαζόνες Δράμας, κατακτώντας την 4η θέση, με την ίδια να σημειώνει 18 τέρματα. Το 2018 φόρεσε τη φανέλα του Άρη Θεσσαλονίκης, έως τη σεζόν 2019-20 έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα της, παίρνοντας μεταγραφή για την ιταλική Νάπολι όπου αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας στην Serie A. Το καλοκαίρι του 2022 φόρεσε τη φανέλα της Λάτσιο.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Δέσποινα Χατζηνικολάου δήλωσε στο aek.gr: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα που επιστρέφω στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Πιστεύω ότι θα τα πάμε πολύ καλά στην Α’ Εθνική. Χρειάζεται υπομονή και πολλή δουλειά. Στόχος μου προσωπικός είναι να επιστρέψω κανονικά στην αγωνιστική δράση μετά το χειρουργείο που έκανα και να είμαι υγιής. Συλλογικά, στόχος μας είναι αρχικά να γίνουμε μία ομάδα με συνοχή και στη συνέχεια γιατί όχι να κατακτήσουμε και τον τίτλο. Εύχομαι να έχουμε μεγάλη στήριξη από τον κόσμο. Είναι πολύ σημαντική η στήριξη για όλες τις αθλήτριες και τους περιμένουμε όλους κοντά μας».