AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πόνσε: Έτοιμος να βοηθήσω, νιώθω τεράστια ευθύνη απέναντι στον κόσμο

Ο Εζέκιελ Πόνσε είναι από χθες στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Σήμερα αναμένεται να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να προπονηθεί με την… αγέλη του Ματίας Αλμέιδα, μπαίνοντας κι αυτός ως ένα από τα βασικά όπλα της φετινής ομάδας.

Στις πρώτες του δηλώσεις από το αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” ο Αργεντινός επιθετικός ένιωσε έτοιμος να βοηθήσει την ΑΕΚ, αλλά και την ανάγκη και την τεράστια ευθύνη που έχει απέναντι στον κόσμο. Η επιστροφή του έμπειρου φορ αναμένεται να προσθέσει μια έξτρα επιλογή στα χέρια του Ματίας Αλμέιδα για την κορυφή της επίθεσης, με τον Πόνσε να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας ως το καλοκαίρι του 2027.

«Είμαι χαρούμενος, αισθάνομαι υπέροχα, ανυπομονούσα να έρθω, αυτό που επιθυμώ είναι να δώσω το 100%. Να κάνουμε μία ακόμη καλύτερη χρονιά σε σχέση με αυτή που ήμουν. Έχω μιλήσει με τον κ. Αλμέιδα, νιώθω έτοιμος να βοηθήσω όταν μου ζητηθεί. Να ακολουθήσουν οι ιατρικές εξετάσεις και η υπογραφή του συμβολαίου, αλλά είμαι έτοιμος όταν μου δοθεί το οκ.

Αυτό που μπορώ να πω στον κόσμο είναι πως αυτή η αγάπη και ο σεβασμός που νιώθω για την ομάδα θα προσπαθήσω να τη δείξω στο γήπεδο, ελπίζω να έχω την τύχη να σκοράρω. Από την πρώτη στιγμή νιώθω την αγάπη του κόσμου, δέχθηκα άπειρα μηνύματα, νιώθω τεράστια ευθύνη απέναντι στον κόσμο», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις.

Ο 26χρονος θα προπονηθεί σήμερα για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του νέου του τεχνικού, γνωρίζοντας και τους συμπαίκτες του.

Μένει να φανεί σε τι κατάσταση βρίσκεται και εάν μπορεί να υπολογίζεται ενόψει των δύο ερχόμενων αγώνων με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.