AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πισάρο: Είναι ώρα να σκεφτούμε το Europa League

Ο Ροντόλφο Πισάρο μίλησε στο μεξικάνικο δίκτυο ΤΝΤ Sports το οποίο βρέθηκε στην Αθήνα και μετέδωσε ζωντανά το ματ της ΑΕΚ με την Αντβέρπ.

Ο Μεξικανός άσος στάθηκε στις ευκαιρίες που είχε η Ένωση, λέγοντας πως δεν κατάφερε να τελειώσει τις φάσεις αν και είχε τον έλεγχο.

«Είμαστε λυπημένοι. Ξέρουμε ότι ήταν μια ευκαιρία που είχαμε στα χέρια μας. Νομίζω ότι δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε φάσεις παρότι είχαμε τον έλεγχο σε όλο το παιχνίδι. Πλέον είναι ώρα να σκεφτούμε το Europa League» τόνισε.

Σε ερώτηση για το πώς προσαρμόζεται στην Ελλάδα απάντησε: «Ο Ορμπελίν Πινέδα με βοήθησε πολύ στην αρχή για να προσαρμοστώ, να βρω ένα σπίτι. Τον έπαιρνα παντού μαζί μου και είμαι χαρούμενος που μπορώ να είμαι μαζί του εδώ στην Ελλάδα. Ο Μαίας έχει πάντα ενότητα στις ομάδες του. Όλοι είμαστε ενωμένοι και παλεύουμε για τον ίδιο στόχο με αυτόν. Έχω προσαρμοστεί καλά, νιώθω καλά και θα δουλέψω για ό,τι ακολουθεί. Φάνηκε ότι ο ρυθμός αποκτάται μέσω της αγωνιστικής δράσης. Νομίζω ότι πρέπει να παίξω περισσότερο γι’ αυτό συνεχίζω να δουλεύω ώστε να κερδίσω περισσότερο λεπτά κάτι που θα μου δώσει καλύτερο ρυθμό».