AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οριστικό: Αναβολή στο ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Οι δολοφόνοι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ μαζί με αυτούς του Παναθηναϊκού κατάφεραν να αναβάλλουν το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Ένωσης κόντρα στους Κροάτες, μετατρέποντας σε… θάνατο του Μιχάλη από την Ελευσίνα, μια γιορτή που θα στηνόταν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η UEFA στην πρωινή σύσκεψη που έλαβε χώρα μεταξύ ΑΕΚ, Ντιναμό και ΕΛ.ΑΣ. και αφού άκουσε όλες τις απόψεις, αποφάσισε την αναβολή του παιχνιδιού. Διότι δεν είναι μόνο η δολοφονία του οπαδού του Δικεφάλου αλλά και ο τραυματισμός δεκάδων ανθρώπων, ανάμεσά τους και ένα παιδί 13 ετών.

Από την πλευρά της Ένωσης εξάλλου εκτοξεύτηκαν πυρά εναντίον της κροατικής ομάδας, θεωρώντας την συνυπεύθυνη για το κονβόι των χούλιγκανς της Ντιναμό και τις σκηνές χάους που συνέβησαν έξω από το γήπεδο.
Advertisement

«Αυτή τη στιγμή θεωρούμε αδιανόητο και παρανοϊκό να ξεκινάμε και να συμμετέχουμε σε μια σύσκεψη, στην οποία είναι παρόντες και εκπρόσωποι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ θρηνούμε την απώλεια της ζωής του οπαδού μας και έχουν συμβεί όσα έγιναν χθες», ειπώθηκε από την πλευρά της ΑΕΚ, που μάλιστα αποχώρησε από τη σύσκεψη.