AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη για τον λαό της ΑΕΚ, τον Μιχάλη και μήνυμα ειρήνης

Τριπλός στόχος είναι ο αποψινός για την ΑΕΚ. Να νικήσει για τον λαό της, για τη μνήμη του Μιχάλη και να περάσει το μήνυμα της ειρήνης και όχι του μίσους, στέλνοντας τους Ναζί σπίτι τους. Η αγέλη του Ματίας Αλμέιδα μπαίνει απόψε (21:00, Cosmote Sport 2) φιλοξενείται από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Μάξιμιρ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η ΑΕΚ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, μιας και οι Αραούχο-Βίντα έχουν επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς, ενώ ο δεύτερος είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει και στο αρχικό σχήμα.

Από την άλλη, οι Κροάτες θα παρουσιαστούν και αυτοί πάνοπλοι, μιας και δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια πώληση ποδοσφαιριστή, παρά το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για πολλούς παίκτες της. Παράλληλα, οι οπαδοί της Ντιναμό αναμένεται να γεμίσουν το Μάξιμιρ, καθώς είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί sold out.

Οι πιθανές 11άδες είναι οι εξής:

Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Ιγκόρ Μπίστσαν): Λιβάκοβιτς, Μοχαράμι, Ριστόφσκι, Σούταλο, Λιούμπιτσιτς, Μπουλάτ, Μίσιτς, Σπίκιτς, Μπουτάρινα, Ιβανούσετς, Πέτκοβιτς.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Άμραμπατ, Πινέδα, Τσούμπερ, Λιβάι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Ζοάο Πινιέιρο (Πορτογαλία)