AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μητέρα Μιχάλη: Σταμάτησε η ζωή μου που τον έχασα, να βρεθεί ο δολοφόνος

Την άκρη του νήματος, που θα τους οδηγήσει στον δράστη της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια, ψάχνουν οι αστυνομικές Αρχές.

Η μητέρα του αδικοχαμένου φίλου της ΑΕΚσυγκλονίζει, ζητώντας δικαιοσύνη για τον γιο της, ενώ την ίδια ώρα οι γονείς των συλληφθέντων χούλιγκανς καταγγέλλουν κακομεταχείριση.

Τι ανέφερε η μητέρα του

«Ζητάω δικαίωση, να βρεθεί αυτός που έκανε στο παιδί μου αυτό το κακό. Και το πρωί, το ξημέρωμα στις 03:30 ήρθε η αδερφή μου, με έβγαλε στην αυλή και μου λέει πως το παιδί είναι βαριά χτυπημένο, και πήγα στο νοσοκομείο όπου το έμαθα. Εκεί τρελάθηκα, κατέρρευσα» είπε η μητέρα του, μιλώντας στο Star.

Ο αδερφός του Μιχάλη, με τη σειρά του, ζητάει απόδοση δικαιοσύνης: «Ζητάω να αποδοθεί δικαιοσύνη στη μνήμη του αδερφού μου, που είχε πάει για να πιει έναν καφέ με τους φίλους του. Ήταν το σπίτι του το δεύτερο εκεί και μπήκαν αυτοί οι Κροάτες μέσα στο σπίτι του. Προσπάθησε να αμυνθεί».

Οι καταγγελίες γονέων συλληφθέντων

Την ίδια ώρα, στην Κροατία οι γονείς συλληφθέντων συνεχίζουν τις καταγγελίες για κακομεταχείριση των παιδιών τους, επικαλούμενοι επικοινωνίες που είχαν μαζί τους. Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας ενός 21χρονου κρατούμενου στις φυλακές του Ναυπλίου, ο Ρομπέρτ Τζίγκα, έκανε λόγο πως ο γιος του δέχεται απειλές.

«Με πήρε τηλέφωνο ο γιος μου, 21 ετών, από τη φυλακή. Ένα ήρεμο παιδί συνήθως, για πρώτη φορά στη ζωή του τον είδα πολύ αναστατωμένο. Μου είπε: Κοίτα μπαμπά, δεν θα βγω ζωντανός από εδώ, με έβαλαν φυλακή μαζί με “δολοφόνους” της ΑΕΚ. Μόλις ήρθα, με περικύκλωσαν, μου έκαναν νοήματα ότι θα μου κόψουν το κεφάλι, μου έλεγαν ότι δεν θα ξημερώσω και πως θα με βιάσουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, μάλιστα, τοποθετήθηκε και ο υπουργός Δικαιοσύνης της Κροατίας, Ίβαν Μαλένιτσα, ο οποίος ανέφερε πως έχει πάρει διαβεβαίωση από τις ελληνικές Αρχές ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για την ακεραιότητα των χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.