AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η δολοφονική επίθεση των Κροατών και η σύλληψή τους από την αστυνομία

Νέα ντοκουμέντα από τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή έφερε στη δημοσιότητα το STAR. Σε νέο αποκαλυπτικό βίντεο, καταγράφεται πώς ξεκίνησε η δολοφονική επίθεση των Κροατών χούλιγκανς και πώς έγινε στη συνέχεια η σύλληψή τους από τους αστυνομικούς.

Αρχικά φαίνονται οι μαυροντυμένοι χούλιγκανς έχουν συγκεντρωθεί κρατώντας στειλιάρια, σίδερα, ρόπαλα, μαχαίρια και φωνάζουν. Από την άλλη πλευρά, βρίσκονται οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, που έχουν ακούσει την έφοδο και τρέχουν να δουν τι συμβαίνει.

Ακούγονται εκρήξεις, ενώ σε κάποια στιγμή, εκσφενδονίζεται και μια φωτοβολίδα σε ευθεία βολή. Από τα καπνογόνα και τις μολότοφ, το διπλανό δασάκι άρπαξε φωτιά.

Μετά το τέλος των επεισοδίων, οι Κροάτες έφυγαν προς τα Πατήσια και αντιλήφθηκαν ότι τους ακολουθούν οι αστυνομικοί και τρέχουν να ξεφύγουν. Μάλιστα, μπήκαν σε ένα στενάκι και επιχείρησαν να κρυφτούν στη γωνιά μιας πολυκατοικίας. Οι αστυνομικοί, όμως, έφτασαν στο σημείο και τους συνέλαβαν.

Αυτό έγινε στην οδό Ανθέως, που απέχει περίπου ενάμιση χιλιόμετρο από το γήπεδο της ΑΕΚ όπου έγινε η συμπλοκή. Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι χούλιγκανς, αν και κυκλοφορούσαν όλοι μαζί, είχαν προλάβει να πετάξουν τα καδρόνια, τα σίδερα και τα μαχαίρια, ώστε να μη βρεθούν πάνω τους ενοχοποιητικά στοιχεία.