AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενώπιον του εισαγγελέα οι Κροάτες: «Δεν θα φύγετε από εδώ φασίστες, δολοφόνοι φάγατε το παιδί», φώναζε εξαγριωμένο πλήθος

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, μεταφέρθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα τα 94 άτομα που συνελήφθησαν για τα άγρια επεισόδια και τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη στη Νέα Φιλαδέλφεια, οι οποίοι είναι στη συντριπτική τους πλειονότητα Κροάτες.

Στα δικαστήρια τους περίμενε κόσμος που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς. Μόλις εμφανίστηκαν μέσα στα οχήματα της αστυνομίας, ο κόσμος εξαγριωμένος φώναζε: «Δεν θα φύγετε από εδώ, φασίστες, δολοφόνοι, γ… τον Χίτλερ, φάγατε το παιδί».

Από νωρίς το πρωί, δύο κλούβες των ΜΑΤ βρίσκονται στην είσοδο των δικαστηρίων στο πλάι του κτιρίου 16, όπου βρίσκεται η Εισαγγελία, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια με τρεις μεγάλες κλούβες και ένα βαν, συνοδεία αυτοκινήτων μηχανών της αστυνομίας και περιπολικών.

Η δικογραφία για την υπόθεση έχει ήδη διαβιβαστεί στον εισαγγελέα και αναμένεται η άσκηση ποινικής δίωξης που -σύμφωνα με πληροφορίες- θα περιλαμβάνει σοβαρά αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος.