AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποκάλυψη για Λιβάι Γκαρσία: Όταν ήρθε στην ΑΕΚ είχε ένα χρόνο να δει την οικογένειά του

Μια άγνωστη ιστορία για τον Λιβάι Γκαρσία αποκάλυψε ο Ανδρέας Δημάτος όταν ο φορ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο – που από χθες υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2028 – ήρθε στην ΑΕΚ.

Σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook έγραψε:

«Η ανανέωση του συμβολαίου του Λιβάι Γκαρσία, πέραν του τι πιστεύει ο καθένας για το συμφέρον της ΑΕΚ και του ίδιου του ποδοσφαιριστή, έχει και μια ακόμα σημαντική παράμετρο που πρέπει άπαντες να σεβαστούν».

«Ο Λιβάι, πίσω από το μόνιμα χαμογελαστό του πρόσωπο, είναι τόσο σεμνό παιδί που με το θέμα αυτό στον αέρα δεν θα μπορούσε καν να διαχειριστεί την εσαεί παραμονή του στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Δεν θα άντεχε για πολύ από πλευράς χαρακτήρα να είναι το Νο1 αντικείμενο συζήτησης μέσα στην ομάδα του. Και όσο πιο γρήγορα καταλαγιάσει η δική του μεταγραφική εκκρεμότητα με την επέκταση του συμβολαίου του, τόσο πιο πολύ θα ωφελήσει και τον ίδιο», συμπλήρωσε για να αποκαλύψει: «Μιλάμε για ένα παιδί που όταν ήρθε στην ΑΕΚ μέσα στον κορωνοϊό είχε συμπληρώσει ένα χρόνο να δει την οικογένεια του και δεν ήθελε καν να απασχολεί την ομάδα με αυτό το… μικροπροβληματάκι! Δεν νομίζω ότι αυτός ο χαρακτήρας μπορεί εύκολα να αλλάξει! Ούτε ότι το συγκεκριμένο παιδί μπορεί να αποτελέσει την εγωκεντρική ντίβα των κιτρινόμαυρων αποδυτηρίων, όσο τουλάχιστον παραμένει σε αυτά! Καλή συνέχεια, Λιβάι!».