ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άγρια Δύση… η Αττική: Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες σε 48 ώρες – Στο «κόκκινο» η εγκληματικότητα!

Ένας νεκρός από πυροβολισμούς και πέντε τραυματίες σε διάστημα μόλις δυο ημερών είναι ο ανησυχητικός απολογισμός της εγκληματικότητας που δείχνει να ξεφεύγει από τον έλεγχο των αρχών στην Αττική.

Οι σφαίρες πέφτουν βροχή με την αστυνομία να καταγράφει τα περιστατικά και να αναζητά τους δράστες. «Άφαντος» παραμένει ο δράστης των πυροβολισμών στην Πανόρμου με δύο τραυματίες το απόγευμα της Κυριακής (27/8).

Όπως αναφέρει το Lawandorder.gr, τα στελέχη της ασφάλειας προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τον δράστη της ένοπλης επίθεσης, χωρίς ακόμη να έχουν ξεκαθαρίσει τα κίνητρα των πυροβολισμών. Στο Μενίδι, χρόνια τώρα, τα όπλα δίνουν και παίρνουν με την αστυνομία απούσα.

Άλλωστε κάθε σχέδιο καταστολής της εγκληματικότητας στην περιοχή, πετιέται στον κάλαθο των αχρήστων, με αποτέλεσμα η περιοχή να έχει μετατραπεί σε άβατο παρανομίας και ανομίας. Τα ξημερώματα της Τρίτης (29/8) δυο άτομα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία μετά από πυρά που δέχτηκαν. Πρόκειται για δυο άνδρες ηλικίας 35 ετών.

Ο ένας είχε δεχτεί πυρά στο κεφάλι, ενώ ο δεύτερος στα πόδια. Οι δράστες αναζητούνται, ενώ άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η συμπλοκή. Στον Άγιο Παντελεήμονα, ένας 25χρονος με καταγωγή από την Αίγυπτο, δέχτηκε πυρά στο κεφάλι στην οδό Καμπανή.

Για την υπόθεση, συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης ένας 19χρονος Αλβανός, που έχει απασχολήσει τις αρχές για ληστείες. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα αντιστάθηκε όταν ο 19χρονος και οι συνεργοί του προσπάθησαν να τον ληστέψουν και τον πυροβόλησαν.

Η επίθεση σε βάρους του Αιγύπτιου, έγινε στις 22:30 το βράδυ της Δευτέρας και στο σημείο εντοπίστηκαν 2 κάλυκες από 9αρι πιστόλι. Άγνωστα μέχρι στιγμής παραμένουν τα αίτια της επίθεσης.

Στον Ασπρόπυργο, στον καταυλισμό της Νέας Ζωής, ένας 28χρονος εκτελέστηκε μέσα στο σπίτι του το απόγευμα της Δευτέρας (28/8). Ο δράστης μετά τις αντιδράσεις που ξέσπασαν από συγγενείς του θύματος και υπό τον φόβο βεντέτας. Ο δράστης φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και όπως υποστήριξε, σκότωσε τον 28χρονο, γιατί τον πρόσβαλε!