ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καμπανός: Είμαι συγκλονισμένος – Δυστυχώς ο Άλκης μας δεν ήταν το τελευταίο θύμα οπαδικής βίας

Το ημερολόγιο έγραφε 1 Φεβρουαρίου 2022, όταν ο 19χρονος Άλκης έπεσε νεκρός επί της οδού Γαζή, στη Θεσσαλονίκη, όταν 12 χούλιγκαν του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν οπλισμένοι σε αυτόν και στους τέσσερις φίλους του. Η ιστορία μετά από 1,5 χρόνο φαίνεται πως επαναλαμβάνεται, κάθε φορά, με τον χειρότερο τρόπο.

«Δεν ξέρω τι να πω πια… Συνεχίζονται αυτές οι πράξεις βίας, τα έκτροπα, δεν έχω λόγια. Είναι πολύ δύσκολο για εμάς να ξαναβλέπουμε πως γίνονται οπαδικά επεισόδια και να σκοτώνονται νέοι άνθρωποι. Ο φανατισμός δεν σταματάει, και ο Άλκης μας τελικά δεν ήταν ο τελευταίος» αναφέρει συντετριμμένος ο κ. Αριστείδης Καμπανός στο enikos.gr.

Με πραγματικό μεγαλείο ψυχής, μέσα στον πόνο τους καθώς ξυπνούν μνήμες από την άγρια δολοφονία του παιδιού τους, οι γονείς του Άλκη, επιθυμούν να μιλήσουν με τους γονείς του 29χρονου που ξεψύχησε το βράδυ της Δευτέρας (8/8) από την μανία των χτυπημάτων που δέχθηκε από χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

«Θα μιλήσουμε οπωσδήποτε με τους γονείς του νεαρού, θα προσπαθήσουμε να τους συμπαρασταθούμε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, που έτυχε σαν και εμάς να χάσουν το παιδί τους με τον ίδιο τρόπο. Δεν ξέρω τι άλλο να πω, δεν υπάρχουν λόγια για αυτά που ζούμε. Είμαι συγκλονισμένος».

Πηγή: enikos.gr