ΣΚΕΨΕΙΣ

Στο μυαλό του Δημητράκη…

Γεια χαραντάν σε όλους και σε όλες. Καιρό είχα να γράψω κειμενάκι. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να το κάνω με αφορμή τη μεταγραφάρα του Μεξικανού σομπρέρο στην ΑΕΚάρα μας. Ο Ορμπελίν Πινέδα έμεινε σε εμάς και οι άλλοι έμειναν… αμανάτι! Για τους Ολυμπιακούς και τους Παναθηναϊκούς λέω που τον ήθελαν και πρόσφεραν 8 και 10 εκατ. ευρώ αντίστοιχα. Δεν το λέω εγώ αλλά τα δικά τους Μέσα. Το πιο αστείο της υπόθεσης είναι πως πριν καιρό ο Κωστάκης ο χορατατζής από το Stop fm στην “Αγιά Σοφιά”, έλεγε πως αν μια ομάδα μπορεί να δώσει τα παραπάνω ποσά αυτή θα είναι ο Ολυμπιακός. Το έλεγε και το πίστευε. Αυτό είναι το επικίνδυνο.

Την ώρα λοιπόν που ο δικός μας Δημητράκης (έχουμε πιει και ένα ποτήρι μπύρα μαζί) χαϊδεύει τον σκύλο της φωτογραφίας οι άλλοι έπαθαν ονείρωξη στη σκέψη και μόνο ότι μπορεί να έπαιρναν τον Πινέδα. Φανταστείτε εμείς τι έχουμε πάθει από την ημέρα που τον ανακοινώσαμε και επίσημα. Η ψυχολογία μας είναι στα ύψη. Ο καλύτερος παίκτης του περσινού ελληνικού πρωταθλήματος στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Γιατί η ΑΕΚ είναι η καλύτερη και η μεγαλύτερη ομάδ του κόσμου στα δικά μου μάτια.

Ο Μελισσανίδης, ο Τίγραρος, έκανε το παιχνίδι του και τους έστειλε μήνυμα πως “αγοράζω όποιον θέλω όποτε γουστάρω εγώ και όχι όποτε μου πείτε εσείς”. Και το έκανε. Χαϊδεύοντας παράλληλα τον σκύλο του. Μπορεί να έπινε και την μπυρίτσα του, μπορεί να έριχνε και καμιά βουτιά γυρίζοντας με την αγαπημένη του “Vera” τα νησιά της Ελλάδος και αφήνοντας τους άλλους… γρανίτα.

Τώρα θα μας φέρει και στόπερ παικταρά! Σίγουρα η ΑΕΚ στα δικά μου πάντα μάτια χρειάζεται ακόμα έναν δεξί μπακ, έναν εξτρέμ κι έναν επιθετικό. Σύνολο τέσσερις μεταγραφές. Όμως μετά την παραμονή Πινέδα και Άμραμπατ (άλλη τυπάρα αυτός) ίσως πάει για δύο. Θα τα δούμε όλα… Εδώ είμαστε. Πάντως το καλοκαίρι είναι ωραίο, κιτρινόμαυρο και το Forza ΑΕΚάρα ήδη έχει αρχίσει να παίζει σε όλα τα κλαμπάκια και να προκαλεί πανικό.

ΥΓ: Τα φιλιά μου στο κιτρινόμαυρο Μαρμάρι Ευβοίας. Τα παιδιά άνω των 40 ετών το ευχαριστήθηκαν περισσότερο από ποτέ και θυμήθηκαν τα παλιά…