AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε Λέσβο και Λήμνο τα τρόπαια της ΑΕΚ

Το μεγάλο ταξίδι των τροπαίων που κατέκτησε η ΑΕΚ την περίοδο 2002-23 συνεχίζεται αυτό το σαββατοκύριακο στα ακριτικά νησιά της Λέσβου και της Λήμνου.

Το τρόπαιο του πρωταθλήματος θα είναι στο επίκεντρο των εκδηλώσεων για τα 50 χρόνια της Λέσχης Φίλων ΑΕΚ Μυτιλήνης στο Κέντρο “Κλάβας” στη Χαραμίδα με ώρα έναρξης στις 8.30 το βράδυ του Σαββάτου.

Παρών θα είναι ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου, ενώ στη συγκεκριμένη εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα τρόπαια του πρωταθλήματος χάντμπολ ανδρών, του κυπέλλου βόλεϊ γυναικών και του κυπέλλου Futsal Ανδρών. Καλεσμένοι επίσης θα είναι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Άκης Ζήκος, Χάρης Κοπιτσής και Μιχάλης Παυλής, καθώς και ο πρώην τερματοφύλακας της ομάδας χάντμπολ του συλλόγου Δημήτρης Καφφάτος.

Θα έχει προηγηθεί νωρίτερα το πρωί του Σαββάτου (10 πμ.-3μμ) η έκθεση των τροπαίων στη Λέσχη Φίλων ΑΕΚ στην οδό Θεοκρίτου 57, όπου οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν την ευκαιρία να τα δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Την Κυριακή το πρωί, σε μια συμβολική κίνηση, τα τρόπαια θα μεταφερθούν στο άγαλμα της “Μικρασιάτισσας Μάνας” στην Επάνω Σκάλα.

Το Κύπελλο Ελλάδας που κατέκτησε η ΑΕΚ θα βρεθεί στη Λήμνο, όπου η Ένωση Φίλων ΑΕΚ Λήμνου διοργανώνει το ετήσιο καλοκαιρινό της πάρτι στο στο BEACH BAR SABBIA στο Πλατύ το Σάββατο 8/7/2023 στις 18.00. Εκτός από το Κύπελλο της ποδοσφαιρικής ομάδας, θα είναι εκεί και τα τρόπαια του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου γυναικών, αλλά και τα αντίστοιχα του φετινού ντάμπλ στο Futsal γυναικών.