AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ θέλει να φέρει για πρώτη φορά στην Ευρώπη τον Πισάρο

Κοντά στην πόρτα της εξόδου από την Ίντερ Μαϊάμι φαίνεται να βρίσκεται ο Ροδόλφο Πιζάρο με την ΑΕΚ να έχει μπει αρκετά δυνατά για την απόκτησή του. Η εντολή του Ματίας Αλμέιδα στον Δημήτρη Μελισσανίδη είναι ξεκάθαρη. “Αυτόν θέλω” και ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου θέλει να κάνει το χατίρι στον Αργεντινό κόουτς.

Αν και υπήρξε ενδιαφέρον για τον 29χρονο μεσοεπιθετικό από άλλες ομάδες του MLS και του Μεξικού, φαίνεται πως ο Μεξικανός είναι θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη, για πρώτη φορά στην καριέρα του. Με τον Ματίας Αλμέιδα εξάλλου γνωρίζονται καλά από την κοινή θητεία τους στην Τσίβας, όπου τότε ο Πιζάρο είχε κάνει κάποιες από τις καλύτερες σεζόν στην καριέρα του.

Για να γίνουν όλα τα παραπάνω θα πρέπει ο Πιζάρο θα πρέπει να μείνει ο παίκτης ελεύθερος από την Ίντερ Μαϊάμι, κάτι που αναμένεται να δρομολογηθεί τις επόμενες μέρες, και αφετέρου η ΑΕΚ να κάνει μια οικονομική υπέρβαση για να καλύψει το κασέ του. Στην Αμερική το συμβόλαιό του ήταν στα 3.300.000 δολάρια τον χρόνο, με την Ένωση να προσπαθεί να τον κλείσει με ένα μικρότερο ποσό.