AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάλεψε αλλά λύγισε η ΑΕΚ κι έμεινε εκτός τελικού

Η ομάδα Κ17 της ΑΕΚ ηττήθηκε με 1-0 από τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Final 4 της Super League K17 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Στον άλλο ημιτελικό, Ολυμπιακός-Αρης 2-0.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

1′ Έναρξη αγώνα
4′ Σουτ του Καλαϊτσίδη έξω από την περιοχή μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Αναργύρου.
8′ Σουτ του Χατσίδη από πολυ καλή θέση μέσα στην περιοχή φεύγει διαγώνια άουτ.
25′ Κεφαλιά του Τσομπάνη φεύγει άουτ.
26′ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ με τον Παλαιολόγου που πήρε εξαιρετική κάθετη μπαλιά από τον Ελέζι, πέρασε και τον τερματοφύλακα και πλάσαρε από πολύ πλάγια δεξιά για να αποκρούσει σε κόρνερ πάνω στη γραμμή ο Αβράμπος!
31′ Εξυπνη κάθετη του Ράπτη στον Κολιμάτση, ο Κούπενος τελευταία στιγμή προλαβαίνει και διώχνει σε κόρνερ. Στην προσπάθειά του συγκρούεται με τον τερματοφύλακα της ομάδας του Τσιντσώλη που οκτώ λεπτά αργότερα ζήτησε αλλαγή και αντικαταστάθηκε από τον Μπελερή.
40′ Τεράστια απόκρουση από τον Αναργύρου σε φαλτσαριστό σουτ του Τσομπάνη έξω από την περιοχή που είχε πάρει τροχιά προς το Γ της εστίας της ΑΕΚ!
45+4 Λήξη ημιχρόνου, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
46′ Έναρξη β’ ημιχρόνου
57′ Το 1-0 για τον ΠΑΟΚ με κεφαλιά του Καλαϊτσίδη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσιομπάνη.
74′ Πολύ αυστηρή δεύτερη κίτρινη στον Μπούσιο για «θέατρο» σε μια φάση που ο παίκτης της ΑΕΚ έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή.
91′ Απόκρουση Αναργύρου σε τετ α τετ με τον Μύθου.
93′ Κεφαλιά του Ζούλια μπλοκάρει ο Μπελερής.
90+6 Λήξη αγώνα: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

ΑΕΚ (Πέτρος Τασουνίδης): Αναργύρου, Μπούσιος, Τσαραμανίδης (89′ Παπαζήσης) Ψυρόπουλος, Μαρκόπουλος, Ντάνι (65′ Σέχου) Κολιμάτσης (89′ Ψυχογιός) Σαρρής, Ελέζι (85′ Ζούλιας) Ράπτης (65′ Ανδριώτης) Παλαιολόγου.

ΠΑΟΚ (Πέτρος Τσιαπακίδης): Τσιντσώλης (39′ Μπελέρης) Κούπενος, Πολυκράτης, Πανικίδης, Αβράμπος, Σνάουτσνερ, Τσομπάνης (80′ Μύθου) Καλαϊτσίδης (79′ Κεσίδης) Χατσίδης, Παπαγεωργίου, Ντούνγκα (66′ Καραϊωάννου).

Εκτός από τις δύο κίτρινες του Μπούσιου, κάρτες είδαν και οι Τσομπάνης, Τσαραμανίδης, Καραϊωάννου.