AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Για την κούπα στη Σαλαμίνα η ΑΕΚ

Πανέτοιμη για να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας είναι η ανδρική ομάδα Futsal της ΑΕΚ που ταξιδεύει σήμερα (19:30) στη Σαλαμίνα για να αντιμετωπίσει τον ΑΣΕ Δούκα στο μεγάλο Τελικό της διοργάνωσης.

Η «Ένωση» μετά την απώλεια του Πρωταθλήματος, είναι αποφασισμένη να τα δώσει όλα και να διεκδικήσει το τρόπαιο, σε ένα μεγάλο παιχνίδι μεταξύ των δύο κορυφαίων ομάδων της χώρας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Ν. Γραμματικός» της Σαλαμίνας.

Ο Άγγελος Εμμανουηλίδης επέλεξε στην αποστολή τους: Θεοφίλου, Βλασταρά, Πάνου, Γούση, Δελλαπόρτα, Αδαμόπουλο, Βούλετιτς, Βιτίνιο, Καρύδα, Παπακώστα, Ντάτη, Καρύδα, Ταρνανίδη, Μάνο, Εστεβάο.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ δήλωσε στο aek.gr: «Η ομάδα πάρα την απώλεια του πρωταθλήματος έχει διαχειριστεί την απογοήτευση. Έχουμε δουλέψει σκληρά και προετοιμαστεί κατάλληλα για ακόμα έναν Τελικό. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου θα δώσουν το 100% και θα κατακτήσουμε το τρόπαιο. Θα δώσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να το καταφέρουμε. Υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών με μεγαλύτερο αυτό του Βιτίνιο ο οποίος δεν είναι στο 100% και θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή το αν θα αγωνιστεί».

Ο Αντώνης Μάνος με τη σειρά του δήλωσε: «Η απώλεια του Πρωταθλήματος, που ηταν και ο βασικός στόχος της σεζόν, μας αφήνει πικρία. Καλούμαστε να αφήσουμε πίσω τα συναισθήματα από την απώλεια του τίτλου και να διεκδικήσουμε το Κύπελλο, που εννοείται είναι ενας εκ των μεγάλων στόχων της χρονιάς, ώστε να κλείσουμε τη σεζόν με έναν τίτλο. Θα δώσουμε μια ακόμη μια μάχη κόντρα σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο με στόχο το τρόπαιο. Η συγκέντρωση από το πρώτο δευτερόλεπτο και η δυνατή άμυνα θα είναι το κλειδί για να φτάσουμε στο τρόπαιο».