AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έξαλλοι στην ΑΕΚ με τον διαιτητή Ντελέζο, ζήτησε συγγνώμη αλλά το κακό είχε γίνει

Η Κ17 της ΑΕΚ πάλεψε αλλά γνώρισε την ήττα με 1-0 από την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ και έμεινε εκτός τελικού στο Final Four της κατηγορίας, με την αποβολή του Μπούσιου με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο στο 74′ να κάνει έξαλλους τους κιτρινόμαυρους.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου, ο διαιτητής Γιάννης Ντελέζος απολογήθηκε μετά το ματς στους Ηλία Κυριακίδη και Διονύση Χιώτη για την απόφαση αυτή, με την Ένωση να αναφέρει πως «τη συγγνώμη έπρεπε να τη ζητήσει από το παιδί που το έκανε να πλαντάξει στο κλάμα από την αδικία στην πιο σημαντική του βραδιά και να παραδώσει την σφυρίχτρα του».

Ο δε Τάσος Τσατάλης, υπεύθυνος Τύπου των νταμπλούχων, ανέφερε στα social media: «Δεν υπάρχει επαρκής χαρακτηρισμός γι’ αυτό αυτό που έκανε σε ένα μικρό παιδί που τα δίνει όλα στην πιο σημαντική του βραδιά ως τώρα στο ποδόσφαιρο, ο διαιτητής Ντελεζος από την Λάρισα. Δε μπορεί να υπάρχει χώρος για τέτοιους διαιτητές ειδικά στα ματς σε τέτοιες ηλικίες. Να παραδώσει μόνος του την σφυρίχτρα. Αν δε το κάνει, αυτονόητο πως δεν μπορεί να του επιτρέψουν να διευθύνει ξανά ποδοσφαιρικό αγώνα».