AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Είναι τρελός ο… καραφλός! Συνεχίζει στην ΑΕΚ ο Άμραμπατ!

Η ΑΕΚ έδειξε στον Νόρντιν Άμραμπατ πόσο τον θέλει, τον πίεσε και τον δελέασε οικονομικά σε σχέση με τις δύο προτάσεις που είχε από ολλανδικές ομάδες οι οποίες απλά τον ήθελαν για να κλείσει την καριέρα του. Ο Μαροκινός εξτρέμ αντίθετα μένοντας στην Ένωση θα μπορεί να αγωνιστεί στο υψηλό επίπεδο της Ευρώπης.

Ο Άμραμπατ αναμένεται να υπογράψει και να ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας που πραγματοποιείται στην Ολλανδία. Εφόσον το deal κλείσει, η ΑΕΚ δεν θα επείγεται πλέον τόσο άμεσα για απόκτηση εξτρέμ, αν και θεωρείται δεδομένο πως θα κινηθεί για έναν ακόμη παίκτη στη συγκεκριμένη θέση μετά και τον τραυματισμό του Φερνάντες.

Θυμίζουμε πως ο Άμραμπατ είχε μεγάλη και σημαντική συμβολή στην κατάκτηση του νταμπλ από την ΑΕΚ έχοντας 34 συμμετοχές, 8 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις στη δεύτερη σεζόν του με τα κιτρινόμαυρα. Τόσο το περσινό καλοκαίρι όσο και τον χειμώνα ο Μαροκινός εξτρέμ ήταν… φευγάτος για τους ίδιους προσωπικούς λόγους, ωστόσο μετά την έλευση του Ματίας Αλμέιδα και την συζήτηση που έκαναν πείστηκε να παραμείνει και είχε σημαντικό ρόλο στην ομάδα.