ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Είδηση βόμβα: Έρχεται Ελλάδα ο Ενωσίτης Ναβροζίδης για το Ring of War

Το νεοσύστατο promotion Ring of War έρχεται για να ταράξει τα «νερά» παρουσιάζοντας αγώνες bare knuckle στο στιλ πυγμαχίας, kickboxing κι όχι μόνο. 

Και οι διοργανωτές δείχνουν τα δόντια τους καθώς σύμφωνα με ανάρτηση που έγινε στο Instagram της διοργάνωσης ο Ηρακλής Ματζαβίτζε έδωσε τα χέρια με τον πρωτοπόρο Έλληνα σε τέτοιου είδους αγώνες, Χρήστο Ναβροζίδη.

Ο El Greco όπως είναι γνωστός στο ευρωπαϊκό στερέωμα συμμετέχει εδώ και καιρό σε μάχες bare knuckle στο εξωτερικό και έχει σημειώσει μεγάλες νίκες κόντρα σε αντιπάλους με εμπειρία σε αυτό το fighting style που τείνει να γίνει must στις τάξεις των fan.

Το Ring of War, λοιπόν, μπαίνει δυνατά και αναμένεται να μπουν κι άλλα ονόματα στην κάρτα που θα κάνουν γκελ στο κοινό. Να θυμίσουμε πως αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Ναβροζίδης θα αγωνιστεί μπροστά στο ελληνικό κοινό, δείχνοντας κι αυτός με τη σειρά του πως θέλει να επενδύσει δυναμικά στη νέα προσπάθεια που γίνεται και να πάρει μεγάλη ώθηση το promotion.

Μέχρι στιγμής είναι γνωστό πως το Ring of War θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Καματερού στις 09/07 και σύντομα περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες.