AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρχίζει η δεύτερη περίοδος διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας!

Αρχίζει από την Παρασκευή 30 Ιουνίου η δεύτερη περίοδος για την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2023-24.

Όπως έχει ανακοινωθεί εξ αρχής, αυτή αφορά μόνο τους περσινούς κατόχους στις θύρες 46, 47, 48 που δεν ανανέωσαν τη θέση τους την περίοδο 12.06 – 27.06 λόγω των δεσμευμένων θέσεων για τις ανάγκες της UEFA στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η συγκεκριμένη κατηγορία κατόχων διαρκείας της περσινής σεζόν θα έχει τη δυνατότητα έως και τις 4 Ιουλίου να προχωρήσει σε αγορά εισιτηρίου σε νέα θύρα και θέση της επιλογής της μεταξύ των διαθέσιμων.

Όσοι έχουν δώσει κατά την περσινή τους αγορά πλήρη προσωπικά στοιχεία, περιλαμβάνοντας και την ηλεκτρονική τους διεύθυνση, θα λάβουν e-mail με τον σύνδεσμο μέσω του οποίου θα μπορέσουν να προχωρήσουν και να ολοκληρώσουν την αγορά τους ηλεκτρονικά. Ο συγκεκριμένος σύνδεσμος είναι αυστηρώς προσωπικός και δεν γίνεται να μεταβιβαστεί.

Οι υπόλοιποι θα πρέπει να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο 211 8886068.

Όλες τις πληροφορίες, τις τιμές, τις λεπτομέρειες για τις περιόδους αγορών και τις αντίστοιχες προϋποθέσεις, μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

Κάρτα φίλου ΑΕΚ

Υποχρεωτική για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας είναι όπως και τα προηγούμενα χρόνια η αγορά της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ με τα έσοδα να πηγαίνουν αποκλειστικά στο ερασιτεχνικό σωματείο. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τη Μάνα ΑΕΚ, αφού τα χρήματα αυτά καλύπτουν μέρος από τις ανάγκες των δεκάδων ερασιτεχνικών τμημάτων μας.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ

Προνόμια κατόχων

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος για τους αγοραστές των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας θα ισχύσουν σημαντικά προνόμια από τους χορηγούς μας. Για να δείτε αναλυτικά τα προνόμια – προσφορές των χορηγών της ΠΑΕ ΑΕΚ, πατήστε ΕΔΩ.