AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Πρωταθλητής Ελλάδος ο Βαγγέλης Κριζίνης για 3η σερί χρονιά

Είναι ο κορυφαίος και το απέδειξε για ακόμα μία φορά!

Ο Βαγγέλης Κριζίνης αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος για 3η διαδοχική χρονιά στο Ατομικό Πρωτάθλημα Bowling, σηκώνοντας στην κορυφή τη σημαία της ΑΕΚ! Ο Πρωταθλητής του «Δικεφάλου», με σπουδαίες εμφανίσεις έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου και έκανε το back to back toy back, αναγκάζοντας άπαντες να υποκλιθούν στο ταλέντο του. Παράλληλα, έφτασε τις 8 (!) συνολικά κατακτήσεις στην καριέρα του.

Ο Βαγγέλης Κριζίνης σημείωσε 4/047 κορύνες στο σύνολο (μέσος όρος 219,28). Η επιτυχία για την ΑΕΚ, ωστόσο, είναι διπλή, καθώς το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο επίσης «κιτρινόμαυρος» Σταμάτης Ρορός, με 3.852 κορύνες (μ.ό.205,39) και την 3η θέση ο Γιώργος Στεφανίδης του Α.Σ. Ακαδημία Πατρών με 3.834 κορύνες (μ.ό. 206,89).

Μάλιστα, το καλύτερο παιχνίδι έκαναν ο Βαγγέλης Κριζίνης στην 1η φάση και ο Σταμάτης Ρορός στην τελική φάση, με 268 κορύνες ο καθένας.

Στην 8άδα πλασαρίστηκαν, όμως, και άλλοι δύο αθλητές της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο Αναστάσης Εξάρχου κατέλαβε την 6η θέση και ο Λευτέρης Μοντσενίγος την 8η.

Η «Ένωση» πλέον, μετά την κατάκτηση του τίτλου στις δυάδες, αλλά και στο ατομικό, συγκεντρώνεται στο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ συγχαίρει θερμά τον Βαγγέλη Κριζίνη για την κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή Ελλάδος, αλλά και όλο το τμήμα Bowling για την εξαιρετική του παρουσία σε άλλη μία διοργάνωση!