AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Φωτιάς “σφυρίζει” την ΑΕΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”

Ο Βασίλης Φωτιάς ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της ΑΕΚ απέναντι στον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Βοηθοί του ορίστηκαν οι Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νίας) και Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας) με τέταρτο τον Θανάση Τζήλο (Λάρισας). Στο VAR βρίσκεται ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) και AVAR ο Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδία).

Στα άλλα παιχνίδια οι διαιτητές είναι οι εξής:

Ο Φέλιξ Μπριχ, ο οποίος είναι ο κορυφαίος Γερμανός διαιτητής, θα σφυρίξει το παιχνίδι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης». Με τον Γερμανό ρέφερι να έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του, Μαρκ Μπόρεχ, Στέφαν Λουπ και τέταρτο τον Πέτρο Τσαγκαράκη (Χανίων). Διαιτητής VAR ο Γκίντερ Περλ (Γερμανία) και AVAR ο Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου).

Έλληνας και στο ΠΑΟΚ – Βόλος, αφού στα ματς που αγωνίζεται η ομάδα της Μαγνησίας δεν ορίζονται ξένοι διαιτητές. Κάπως έτσι ορίστηκε ο Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας), με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Ηλία Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας) και τέταρτος είναι ο Κων/νος Κατοίκος (Αθήνων). Στο VAR οι Τάσος Παπαπέτρου (Αθήνας) και Αθανάσιος Κόλλιας (Ηπείρου).