AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Χάντμπολ: Την Κυριακή στις 15:00 η Νέα Φιλαδέλφεια ζει σε ρυθμούς ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Φίλες και φίλοι της ΑΕΚ… Την Κυριακή 14/5, η ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ μας, θα γιορτάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στο σπίτι μας, στη Νέα Φιλαδέλφεια! Θα είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ για να αποθεώσουμε τους πανάξιους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Νωρίτερα ωστόσο (15:00), η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ μας, θα δώσει την πρώτη μεγάλη της μάχη στους Τελικούς του Πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή. Και σας θέλει ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ, όπως πάντα, με ΠΑΘΟΣ και με ΦΩΝΗ.

Ως εκ τούτου, η ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της για τα εισιτήρια της συγκεκριμένης αναμέτρησης, για τον πρώτο Τελικό του πρωταθλήματος χάντμπολ (Κυριακή 14/05, 15:00) στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ.

Εισιτήρια (τιμή: 10 ευρώ) θα διατίθενται την Πέμπτη (11/5) και την Παρασκευή (12/5) από τα Γραφεία της Ερασιτεχνικής (ώρες 11:00-16:00) καθώς και την ημέρα του αγώνα, έξω από την είσοδο του «Γ. Κασιμάτης», μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Δικαίωμα εισόδου έχουν φυσικά και οι κάτοχοι διαρκείας. Η είσοδος στο «Γ. Κασιμάτης» θα γίνεται αυστηρά και μόνο με την επίδειξη εισιτηρίου και αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου και κατόπιν ελέγχου από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Φίλη και φίλε της ΑΕΚ μας. Και σε αυτό το ντέρμπι, θα στηρίξεις την ομάδα μας, όπως μόνο εσύ ξέρεις και μπορείς.

Με το ΠΑΘΟΣ και τη ΦΩΝΗ σου. Πάμε να κάνουμε το «1-0» και μετά… φύγαμε για Φιλαδέλφεια!